Hoe maak je een logo te zetten in een symbool

Hoe maak je een logo te zetten in een symbool


Wanneer u Adobe Illustrator, heb je de mogelijkheid om symbolen invoegen in uw pagina uit een symbool bibliotheek. Adobe Illustrator symbool bibliotheek is meer functioneel dan je zou verwachten, zoals u ook uw eigen symbolen kunt toevoegen aan de bibliotheek. Dit geldt ook voor het maken van symbolen van logo's. Het logo kan er een zijn die je zelf hebt gemaakt of het kan een reeds bestaand logo is. Als u consequent te voegen dit logo in veel van uw documenten, is het waarschijnlijk het makkelijkst om het logo toe te voegen aan het symbool bibliotheek.

instructies

1 Dubbelklik op Adobe Illustrator om een ‚Äč‚ÄčIllustrator-document te openen.

2 Klik in het menu "Invoegen" en selecteer "Beeld." Blader door de mappen van de computer naar het logo afbeelding die u wilt maken in een symbool te vinden. Dubbelklik op het logo om het toe te voegen aan uw document pagina.

3 Klik op het logo, die nu op uw document pagina.

4 Klik op de "Nieuw symbool" knop in de "Symbolen" panel. Deze knop ziet eruit als een plein met de linker bovenhoek iets verhoogd.

5 Typ een naam voor het symbool in de "Symbol Opties" dialoogvenster. Je hebt nu omgebouwd het logo voor een symbool en is gelegen in het symbool bibliotheek.