Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken

Adobe heeft een feilloze bestandsuitwisseling mogelijk wanneer zij de Acrobat-programma ontwikkeld. Acrobat bestanden, portable documentbestand met een PDF extensie, maken het mogelijk voor verschillende bestanden om te zetten in een vorm die kan worden gelezen door een computer met Adobe Acrobat Reader. Acrobat Reader is gratis software van Adobe. Om Acrobat-bestanden die u nodig hebt om Adobe Acrobat aan te schaffen. U kunt Acrobat-bestanden creëren in Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. Programma's zoals Word, Publisher, PowerPoint en Excel hebben de mogelijkheid van het creëren van Acrobat-bestanden.

instructies

Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken

1 Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken

Ga naar de File en pull-down menu om af te drukken en selecteer Adobe PDF naar een PDF in InDesign Acrobat-bestanden worden gemaakt door "afdrukken" in plaats van 'sparen' van het bestand.

2 Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken


Selecteer de knop Instellingen en vervolgens op de Preference-knop om uw voorkeuren in te stellen voor het document. Denk niet dat je paginaformaat, geaardheid of file kwaliteit is verkeerd geselecteerd.

3 Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken


Selecteer de Adobe PDF instellen Tab in de Printing Preference menuto het bestand kwaliteit te selecteren. Standard is standaard. Wanneer het document heeft foto's zullen de High Quality-instelling betere foto's te produceren, maar het bestand zal groter zijn.

4 Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken


Selecteer het tabblad Opmaak in het Printing Preference menu om de juiste oriëntatie van de pagina te selecteren.

5 Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken


Selecteer de knop Geavanceerd op het tabblad Lay-out om het menu te openen om het papierformaat te selecteren.

6 Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken


Selecteer de knop Pagina-instelling om het openstellen van de voorkeursinstellingen voor afdrukken in Photoshop en Illustrator.

7 Hoe maak je een PDF-bestand op een pc maken


Selecteer de Preference-knop in Microsoft Word, Publisher, PowerPoint en Excel om de instelling voor de bestanden te selecteren.

8 Hit de Print knop wanneer u klaar bent met het selecteren van uw voorkeuren te creëren of af te drukken Acrobat bestand.

Hints

  • De voordelen van een PDF-bestand ten opzichte van andere bestandstypen is dat ze niet de lettertypen te verliezen en foto's worden ingesloten, zodat u niet hoeft te ondersteunen bestanden of lettertypen bieden. Adobe Acrobat behoudt de opmaak van een document.
  • Een ander voordeel is dat de bestandsgrootte kleiner dan het oorspronkelijke bestand.
  • Als u een kunstenaar of grafische ontwerpers gebruiken PDF's voor on-line portefeuilles.
  • Als je moet werken met een printer, gebruik dan een PDF, want met enige zorg die ze zijn een betrouwbare bestandstype gemakkelijk gebruikt in het drukproces zonder problemen.