Hoe schrijf ik een Running Head voor Just Page One van een papieren

Hoe schrijf ik een Running Head voor Just Page One van een papieren


U kunt ervoor kiezen om een ​​kop- of een lopende hoofd in tekstverwerkingssoftware gebruiken voor een verscheidenheid van redenen. Bijvoorbeeld, als het papier in APA-formaat, u heeft een lopende hoofd over de bovenkant van het papier dat een verkorte versie van de titel en het paginanummer heeft. Anders, kunt u ervoor kiezen om een ​​onderscheidend header op je cv dat uw naam en adres bevat. In een geval als dit, hoeft u alleen de koptekst op de eerste pagina te verschijnen.

instructies

1 Open een bestaand document of maak een nieuw in het tekstverwerkingsprogramma. In het hoofdmenu aan de bovenkant van het venster van de tekstverwerker, selecteert u de optie die zegt "Insert" en selecteer "Koptekst." De header menu wordt geopend. Vanuit dit menu kunt u selecteert u een vooraf opgemaakte header of hardlopen hoofd of maak uw eigen door te kiezen voor de optie die zegt: "Blanco".

2 Het controleren van het vakje "Verschillende eerste pagina" zal u toelaten om de header te plaatsen op alleen de eerste pagina. U kunt een aangepaste koptekst of loopt het hoofd voor de resterende pagina's te maken of laat ze leeg.

3 Typ uw tekst voor de rubriek of hardlopen hoofd, en de tekst opmaken totdat u tevreden bent met het uiterlijk zijn. Aangezien u "Verschillende eerste pagina" aangevinkt, moet deze tekst alleen weergegeven op de eerste pagina. U mag naar de tweede pagina te scrollen en maak een aangepaste titel van die pagina en de daaropvolgende pagina's als u liever om dit te doen. Klik op het vakje dat "Dicht Koptekst en voettekst" zegt als u tevreden bent met uw wijzigingen zijn.