Hoe maak Copy uitbreidingen op papier

Hoe maak Copy uitbreidingen op papier


Vergroten van een document soms noodzakelijk en is een eenvoudig proces. Een kopie machine is ontworpen om deze taak uit te voeren. Het moeilijkste deel is vaak het uitzoeken hoeveel u wilt dat uw document vergroot en het omzetten van die naar een percentage.

instructies

Het vergroten Met een Copier

1 Schakel de kopieermachine. Leg het document dat moet worden uitgebreid naar beneden op de glasplaat. Sluit het deksel.

2 Selecteer hoeveel u wilt het document worden vergroot. De knoppen en commando's om dit te doen variƫren per machine. Het wordt gewoonlijk ingevoerd als een percentage. Als de afbeelding die u wilt vergroten is 5 inch bij 5 inch en je wilt dat het 6 inch bij 6 inch, selecteert u 120% als de uitbreiding bedrag. Selecteren van een getal kleiner dan 100% zal het document krimpen.

3 Druk op de "kopie" of "start" knop. Dit moet uw document te maken.

Hints

  • De meeste copiers hebben een limiet van 200% voor exemplaar vergrotingen. Als u probeert om uw afbeelding een stuk groter te maken, maak een kopie op 200%, dan is het originele document verwijderen uit het glas en vervang deze door de vergrote kopie. Bepaal zelf hoeveel groter de volgende kopie moet worden dan het eerste exemplaar en zet die voor het percentage. Doe dit zo nodig tot je een beeld van de gewenste grootte.