Hoe te Circles Maak met een pen in Illustrator

Hoe te Circles Maak met een pen in Illustrator


Adobe Illustrator is een grafisch ontwerp software voor iedereen wilde werken aan illustraties, vector kunst of typografie. Dit programma stelt kunstenaar om hun vrije hand tekeningen of losse schetsen te nemen en te creëren complexe, opvallende art. De gereedschappen gemaakt voor Adobe Illustrator kan een beetje verwarrend in het begin, maar de praktijk en een beetje begeleiding kan elke amateur maken in een ervaren illustrator. Maak iets van concert affiches tot visitekaartjes, kan Adobe Illustrator om uw artistieke talenten tot leven komen.

instructies

1 Open Adobe Illustrator en beginnen met een leeg document.

2 Klik op het gereedschap Pen op de linker werkbalk derde icoon naar beneden. Als u niet de Pen Tool symbool te zien, zal het de Anchor Point symbool zijn. Klikt u daar op het symbool ankerpunt om het submenu weer te geven en kies de optie Pen Tool.

3 Verplaats de Pen Tool om uw leeg document en klik ergens. Een kleine zwarte ankerpunt zal verschijnen.

4 Beweeg je cursor naar beneden ongeveer 90 graden aan de linkerkant van het eerste ankerpunt. Klik nogmaals en sleep naar beneden. De twee ankerpunten wordt aangesloten en een boog wordt gevormd. Niet loslaten van uw klik tot je tevreden bent met de vorm van de curve zijn.

5 Beweeg met uw muis weer ongeveer 90 graden naar beneden van de tweede ankerpunt. Herhaal dezelfde beweging in stap 4. Wanneer u sleept naar beneden zal de bocht de verkeerde kant op draaien.

6 Houd de spatiebalk ingedrukt terwijl u sleept en verplaats het ankerpunt naar de gewenste plek.

7 Beweeg met uw muis ongeveer 90 graden ten opzichte van het derde ankerpunt. Herhaal dezelfde beweging in Stap 5, herinneren ingedrukt houden van de spatiebalk.

8 Sleep deze laatste ankerpunt dan tot het overlapt het eerste ankerpunt. De Pen Tool zal een beetje cirkel naast moet het wanneer u de eerste ankerpunt hebben geraakt. Uw Pen Tool cirkel is nu voltooid.