Hoe maak je een MSN webpagina

Als je van het gebruik van de functies die op de MSN webpagina, kunt u nu uw hand te zetten. Hoewel je niet wettelijk de MSN-website informatie om een ​​hele website die wordt bekeken door anderen te creëren kunt kopiëren, kunt u een pagina die is zichtbaar elke keer dat u uw internetbrowser openen creëren. Het creëren van je eigen MSN-website kunt u uw MSN-ervaring te controleren door het aanpassen van de inhoud aan uw behoeften.

instructies

1 Ga naar de website van MSN, MSN.com.

2 Klik op de link die zich op de linkerkant van de pagina, "Maak MSN je startpagina."

3 Klik op "Pas uw pagina" link die is gelegen aan de linkerkant van de pagina.

4 Kies een kleur voor uw pagina. U kunt ook het aantal "News", "Sport Selecteer" en "Money" nieuwsfeeds je zou graag op uw webpagina te verschijnen.

5 Klik op de knop "Opslaan en sluiten" om de wijzigingen die zijn aangebracht aan uw MSN Web-pagina toe te passen.

6 Zoek de "Custom MSN Content" module, dat is gelegen aan de onderkant linkerkant van uw pagina. Het is hier dat u uw content nog meer kunt aanpassen door het invoeren van postcodes voor het weer en nieuws locaties die u wilt op uw pagina te verschijnen. Het weer feeds kunnen bestaan ​​uit maximaal 10 citeert van uw keuze. Klik gewoon op "Gegevens wijzigen" om meer steden toe te voegen.

Klik op "horoscopen" om uw eigen horoscoop feed te maken. Voer de Stock Symbool voor de de voorraad statistieken die u op uw webpagina te verschijnen.