Hoe om te zien Other People's Berichten op Facebook

Facebook stelt u in staat om in het openbaar te communiceren op Facebook profiel muren en groepen, evenals een eigen beurzen in chatvensters en directe berichten. Deze berichten kunnen op elk gewenst moment worden benaderd u bent aangemeld bij uw profiel, en u kunt bekijken en bladeren door een complete geschiedenis van berichten die u hebt verzonden naar en ontvangen van andere mensen. Deze geschiedenis omvat ook al uw individuele chats uitgewisseld met andere mensen, met uitzondering van de groep chats.

instructies

1 Log in op je Facebook-account.

2 Klik op het pictogram tekstballon in de linkerbovenhoek van de pagina. Een drop-down menu toont de vijf meest recente bericht uitwisselingen.

3 Klik op "Alle berichten" om een ‚Äč‚Äčlijst van elk bericht dat je ooit hebt verzonden of ontvangen op Facebook te bekijken, hoewel chats alleen zo ver terug als de meest recente Facebook-bericht-update worden opgenomen. Blader door de lijst of voer een naam of een onderwerp in het veld "Zoeken Berichten" naar een bepaald bericht te vinden. Deze berichten worden georganiseerd door individuele gesprekken. Bijvoorbeeld, al uw berichten met een bepaald persoon worden bewaard op een plaats, terwijl groep berichten verschijnen in afzonderlijke draden, afgezien van uw gesprekken met de betrokken personen.