Hoe maak je een inbelmodem DeelInbellen kunt u verbinding maken met het internet via een telefoonlijn als modem. Een internet service provider biedt u een telefoonnummer dat je dan bellen via uw computer toegang tot het World Wide Web. De maximum snelheid voor een inbelverbinding is 56K, en een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een inbelverbinding is de toegankelijkheid waar u ook toegang tot een telefoon te hebben. Om uw dial-up internetverbinding met meerdere computers te delen, zijn er verschillende manieren om toegang te delen aan uw inbelmodem.

instructies

1 Configureren van de inbelverbinding op uw computer. Het opzetten van de belangrijkste computer toegang tot het internet. Ga naar "Start" en selecteer 'Configuratiescherm'. Dubbelklik op "Netwerk- en Internet-verbindingen" en selecteer "Maak een verbinding met het netwerk" of "Verbinding met een werkplek," afhankelijk van uw besturingssysteem. Klik op "Next" en selecteer Dial Direct als u Windows Vista of Locatie Informatie over eerdere versies van Windows. Kies "OK" en typ de gebruikersnaam en het wachtwoord en telefoonnummer toegangsnummer in het dialoogvenster verbinding Dial-up box die door uw ISP.

2 Windows-pc's hebben Internet Connection Sharing mogelijkheid ingebouwd in het besturingssysteem. Zo kunt u een dial-up verbinding te delen zodra je in staat het delen van uw internetverbinding. Dit maakt het mogelijk meerdere computers toegang tot het netwerk via een inbelmodem.

Re-open je het Configuratiescherm en dubbelklik op "Network Connections." Markeer de dial-up verbinding die u wilt delen en onder Netwerk Taken, selecteert u de optie 'Instellingen van deze verbinding. " Ga naar het tabblad Geavanceerd en selecteer de optie "Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer." Vervolgens selecteert u het vakje dat zegt "Opzetten van een inbelverbinding maken als een computer in het netwerk probeert te krijgen tot het internet", zodat alle computers te dial-up.

3 Een andere manier dat u uw inbelmodem kunnen delen, is om een ​​met een ingebouwde router aan te schaffen. Als je alleen nodig hebt om uw inbelverbinding met nabijgelegen computers die kunnen worden aangesloten op de router te delen, is dit een gemakkelijke en snelle manier om ze allebei te verbinden. Sluit de telefoonlijn die wordt gebruikt voor dial-up toegang tot de router, en sluit maximaal twee computers via een Ethernet-kabel aan op het toestel. Het kan nodig zijn om extra schakelaars die meerdere poorten voor de aansluiting, afhankelijk van het aantal verbindingen dat u nodig hebt te kopen.