Hoe maak je een Friend Connect-widget te installeren op uw Wordpress blog

Friend Connect is de social networking service via Google. Door het plaatsen van de widget op de zijbalk van uw blog, kunt u de community rond je blog te verbeteren. Je zult in staat om uw leden, hun opmerkingen en hun aanbevelingen te beheren binnen uw site.

instructies

Hoe maak je een Friend Connect-widget te installeren op uw Wordpress blog

1 Ga naar http://www.google.com/friendconnect/ en log in met uw Google-account. Het kan dezelfde als uw Gmail-account. Registreer uw site met deze service: voer de URL van uw website, de titel en de taal het is geschreven in.

2 Ga naar de sectie "Overzicht" in de linkerkolom en er de informatie te bewerken. Klik dan op het optierecht eronder, waar het zegt "Gadgets". Dat zijn alle verschillende Friend Connect dozen die u op uw zijbalk kan hebben. We gaan de een voor je vrienden en de gemeenschap van de lezers te installeren.

3 De "leden" gadget is de eerste op de lijst. Klik waar het zegt "ik wil een gadget" voor toegang tot de HTML-code u plakken op uw site. Verschillende dozen zal verschijnen - dat is waar je het aantal rijen, kolommen kan kiezen, en de kleuren die je wilt op de doos op te nemen. Zodra je klaar bent, klikt u op de derde optie, "Genereer code", en kopieer deze (Ctrl + C of cmd + C)

4 Log in om uw Wordpress blog en ga naar de sectie "Widgets" op uw beheerder paneel. Sleep een van de "Tekst" widgets aan uw zijbalk. Open de widget en plak de code in die u hebt gekopieerd uit de Google Friend Connect Leden gadget. Opslaan en sluiten van de widget en kies de gewenste locatie op uw zijbalk te verschijnen.

5 Ga naar het menu "Settings" in de Wordpress admin dashboard. Er zou een optie zijn voor 'Friend Connect. " Klik erop. Je moet naar het ID invoeren om het te laten werken. U kunt uw site-id op te halen uit uw Google FriendConnect pagina. De ID is de laatste 20 cijfers op uw URL. U vindt het ook op de code die u op uw widget, waar het zegt geplaatst:

<div id = "div-_ __" style = ...>

(De nummers volgende "dividend uit" zijn uw ID.) Sla alle wijzigingen.

6 Ga naar uw blog en de widget moet worden weergegeven op uw zijbalk. Nu kunt u inloggen op de widget en start het uitnodigen van je vrienden om een ​​deel van uw gemeenschap!

Hints

  • Deze stappen werken alleen op zelf gehoste Wordpress blogs. Je kunt geen widgets bevatten javascript in blogs gehost op Wordpress.com toe te voegen.