Neopets Battle Dome Help

"Neopets" is een online, virtuele gemeenschap waar de gebruikers te verhogen dieren bekend als "neopets 'en de wereld van Neopia verkennen. Gebruikers kunnen hun neopets strijden tegen anderen spelers en de computer in de Battledome. De Battledome kan verwarrend zijn voor spelers die nog nooit eerder hebben gespeeld zijn. Echter, het onderzoeken van je tegenstanders, training en het bijhouden van uw inventaris kan helpen bij de voorbereiding.

Onderzoek

Alvorens één speler gevechten, is het belangrijk om je tegenstander te onderzoeken. Tegenstanders, zoals de Black Petri, Space Faerie en Meuka moet worden ontsloten door middel van verkenning van Neopia. Bijvoorbeeld, een Meuka ontgrendeld na een Neopet ziek met ofwel de "Sneezles" of wordt "Neoflu." De eenvoudigste reden om dit te bereiken is door het draaien van het Wheel of Misfortune gevestigd in de Haunted Woods. Zodra je een speler hebt geopend, moet u de aanbevolen stats en wapens voor de tegenstander te onderzoeken. Neopets moet minstens 45 hit points en een 35 punt kracht boost voordat u het Battledome met een Meuka hebben.

Strijdarena Guilds

Word lid van een Battledome gilde voor trucs, tips en hints van andere spelers. Gilden zijn prive-clubs voor "Neopets" gebruikers. Gilden zijn niet gemaakt door de "Neopets" team, maar worden gestart en gecontroleerd door andere gebruikers. Een Battledome gilde zal helpen nieuwe gebruikers inzicht in de mechanica van de Battledome en hen te laten kennismaken met andere gebruikers ze kunnen vechten.

Inventaris

Controleer je inventaris naar items, zoals het helen van elixers en wapens die je kunt gebruiken in de Battledome. Wanneer u in eerste instantie mee Neopets, krijgt u een "Newbie Pack" dat speelgoed, voedsel en voorwerpen die kunnen worden gebruikt in de Battledome bevat. Bevestig alle nuttige items om uw huisdier voordat u het Strijdarena door te klikken op "Rust je pet" uit het drop-down menu in de informatie van het item. U kunt alleen gebruik maken van items u uw huisdier zijn uitgerust met in de Battledome.

Genezing

Genezing elixers en medicijnen niet altijd hoeft te kopen als je Neopet gewond raakt in het Battledome. Bezoek de Healing Springs, gelegen in Feeënland, om uw huisdier te genezen. Als alternatief ontvangen helende elixers en boost hit points voor een Battledome spel. U kunt een bezoek Healing Springs elk half uur.

Opleiding

Er zijn verschillende manieren om uw huisdier te trainen om een ​​betere vechter te zijn. De training school gelegen op Mystery Island is de meest directe manier om huisdier defensie, kracht of snelheid te verhogen. De training school gebruikt code stenen als valuta in plaats van Neopoints. Andere manieren om uw huisdier te trainen onder het invullen van Faerie Quests of een bezoek aan The Secret Laboratory en Swashbuckling Academy op Krawk Island.