Hoe Vergelijk Intel Processor Speed

Hoe Vergelijk Intel Processor Speed


Zelfs als twee identieke ogende processors zowel uitgerold van de Pentium Intel fabriek, die niet per se betekent dat ze gaan hetzelfde zijn. Niet elke Intel processor heeft dezelfde kloksnelheid, hetgeen het aantal processen kan uitvoeren in een tweede. Als u wilt dat de snelheid van twee of meer Intel-processors te vergelijken, je gaat te hebben om drie zeer specifieke dingen in gedachten te houden.

instructies

1 Kijk naar de "kloksnelheid" van een Intel-processor u vergelijkt. Dit is de totale snelheid, gemeten in ofwel megahertz en gigahertz, van die bepaalde processor. Als de processor is "single core," dit is het enige nummer dat u moet kijken naar bij het vergelijken van de snelheid van processors.

2 Kijk om te zien of een van de processors je vergelijkt zijn 'dual core'. Dit betekent dat er twee afzonderlijke processors samen te werken als een eenheid. In dit geval neemt de kloksnelheid opgesomd en vermenigvuldigen met twee werkelijke snelheid van de processor te krijgen.

3 Kijk om te zien of een van de processors je vergelijkt zijn 'quad core. " Dit betekent dat er vier afzonderlijke processors samen als een eenheid. In dit geval neemt de kloksnelheid opgesomd en vermenigvuldigen met vier tot werkelijke snelheid van de processor te krijgen.