Hoe kan ik een HP PSC 1300 Printer Met behulp van XP installeren

De HP PSC 1300 serie all-in-one printer bestaat uit vijf verschillende printermodellen: de 1340, 1350, 1350V, 1350XI en 1355. Al deze modellen zijn compatibel met het besturingssysteem Windows XP. Daarom is het installeren van de juiste stuurprogramma's moet komen met gemak om het apparaat te verzekeren goed werkt met het besturingssysteem. Gelukkig is er geen installatie-cd die nodig is om de installatie te voltooien, omdat alle van de software drivers zijn beschikbaar on-line.

instructies

1 Toegang tot de HP PSC 1300 Series startpagina in uw internetbrowser. (Zie Resources.)

2 Klik op de "Download Drivers and Software" hyperlink in het linkervenster van het scherm onder "Taken For My gekozen product."

3 Dubbelklik op de titel link voor de HP PSC 1300 serie printer.

4 Scroll naar beneden naar het gedeelte 'Select Operating System' van de pagina. Klik vervolgens op de "Windows XP" hyperlink, dat als de laatst beschikbare besturingssysteem koppeling moet worden weergegeven.

5 Navigeer naar de - sectie "Driver Product installatiesoftware" wanneer de pagina van de stuurprogramma's verschijnt voor het besturingssysteem Windows XP.

6 Dubbelklik op de knop "Download" naast de "HP Officejet en PSC Basic Software en Driver 'beschrijving naar het uitvoerbare bestand voor de Windows XP-software drivers te halen.

7 Klik op "Run" wanneer het downloaden verschijnt te halen en start het uitvoerbare bestand van de HP website. De HP PSC 1300 Series installer wizard zal openen zodra het uitvoerbare bestand configureert.

8 Klik op "Next" wanneer de HP PSC 1300 serie installer Wizard welkomstscherm verschijnt. Volg de HP software vraagt ​​uit te voeren en afronden van de duur van de installatie van de stuurprogramma's. Selecteer alleen de aanbevolen installatie vraagt ​​de wizard installateur. Gebruik geen instellingen niet aanpassen, tenzij u een goed begrip van wat de veranderingen zullen betekenen voor uw computer te hebben.

Hints

  • Installatie van de software en hardware configuratie zijn twee totaal verschillende aspecten van de printer configuratie. Als u hulp bij het opzetten van de hardware nodig hebben, in tegenstelling tot het installeren van de software drivers, zie de sectie Resources.