Hoe maak je een hart symbool op een Toshiba laptop

Hoe maak je een hart symbool op een Toshiba laptop


Veel programma's op Microsoft Windows-computers kunt u een code in te voeren, terwijl de toets "Alt" ingedrukt te houden met het oog op een speciaal karakter hebben, zoals een hart, het lijkt alsof je het net had getypt. Deze Alt codes zijn altijd numeriek , maar ze werken alleen als ingevoerd op het numerieke toetsenblok aan de rechterkant van het toetsenbord --- niet op de lijst van nummers boven het toetsenbord. Dit veroorzaakt een probleem voor veel gebruikers van Toshiba laptops, die niet beschikken over het toetsenbord. Echter, er is een andere manier om deze karakters te verschijnen.

instructies

1 Klik in het tekstvak of tekstdocument waarin u naar het hart symbool in te voeren. De meeste tekstverwerkers, tekstverwerkingsprogramma's en webbrowsers zullen Alt codes te accepteren, hoewel er een zeldzame programma dat niet het geval kan zijn.

2 Zet uw Toshiba laptop cijferslot. De locatie van de sleutel "Number Lock" zal variƫren door Toshiba model, maar het zal een lock symbool gedrukt op het, en is vaak ofwel de "F1" of toets "F11". Houd de "Fn" knop en druk op de "Number Lock".

3 Houd de toets "Alt" en druk op de "3" op het numerieke toetsenbord. Op vrijwel alle laptops zal dit de brief "L." Sommige Toshiba-laptops kan verlangen dat u de "Fn" toets ook ingedrukt houdt. Zodra u op "L" en de knoppen los, dan zie je het hart symbool op uw scherm.

Hints

  • Als u de toets "Number Lock" niet kunt vinden, kunt u altijd toegang tot het schermtoetsenbord. Druk op "Start" en voer "osk" zonder aanhalingstekens in het zoekveld en druk op "Enter." Klik op "Opties" op het toetsenbord dat verschijnt en plaats een vinkje naast "Turn on numeriek toetsenbord." Klik op "OK" en u zult de "NumLock" knop zien aan de uiterste rechterkant van het toetsenbord.