Hoe te verwijderen van een document in Excel 2007

Hoe te verwijderen van een document in Excel 2007


Als u ooit een spreadsheet heeft gemaakt, zijn de kansen u Microsoft Excel hebben ondervonden. De 2007-versie van dit programma is meer intuïtief en maakt de toegang tot uw bestanden nog eenvoudiger. Het bestand menu geeft u de mogelijkheid om een ​​nieuw bestand aan te maken of een bestaande openen. Je kunt geen gebruik maken van dit menu om Excel-bestanden te verwijderen, maar het is eenvoudig te vinden en een Excel-bestand te verwijderen.

instructies

1 Start het Excel-programma door te dubbelklikken op het Excel-snelkoppeling op het bureaublad. Of klik op "Start", "Alle Programma's", "Microsoft Office" en "Microsoft Office Excel".

2 Klik op de Microsoft-knop (de veelkleurige icoon) in de linkerbovenhoek en selecteer "Open".

3 Selecteer het Excel-bestand van uw harde schijf en klik op de knop "Verwijderen" op het toetsenbord. Op de vraag of u wilt het bestand te verwijderen, klikt u op "Ja". Als u het Excel-bestand niet kunt vinden, blijven Ttep 4.

4 Klik op de knop "Start" en type "Excel" in de zoekbalk.

5 Klik op de link "Documenten" op de zoekpagina. Dit zal u een lijst van alle Excel-bestanden op uw computer. Selecteer een willekeurige Excel-bestand en druk op "Delete".