Hoe maak je een Streaming Video kopiëren

Een streaming video wordt bekeken op een website online, meestal met behulp van iets als Flash Player. Er zal een beetje "play" knop die eruit ziet als een pijl naar rechts te zijn, en als het eenmaal is ingedrukt, zal de video rechts af te spelen op de website. Streaming video's krijgen hun informatie van de website in kwestie in plaats van het te spelen uit het geheugen van uw computer. Om een ​​streaming video te kopiëren, zodat het kan worden overgedragen aan andere apparaten of afgespeeld terwijl de computer niet op het internet, het moet worden gedownload.

instructies

1 Download een programma in staat om het downloaden van streaming video's op de website waar u ze bekijken. Een voorbeeld hiervan is YouTube Downloader (zie "Bronnen").

2 Installeer het bestand na het downloaden door te dubbelklikken op het. Ga door het installatieproces, waarin ook het kiezen van een directory voor het programma.

3 Bezoek de webpagina van de streaming video die u wilt kopiëren. Een voorbeeld van een dergelijke website kan de YouTube. Markeer het webadres aan de bovenkant van de pagina, klik met de rechtermuisknop, en kopieer deze.

4 Ga naar de YouTube Downloader programma, en selecteer het vakje "downloaden van YouTube".

5 Plak je streaming video website in het vak door met de rechtermuisknop te klikken op de doos en "Plakken" te selecteren. Toen raakte een "OK". Het bestand moet nu te downloaden, waardoor u een kopie van de streaming video.