Hoe kan ik RSS Van Craigslist naar Google Reader

Craigslist ondersteunt RSS-integratie om u te helpen stroom met de site constante stroom van advertentie berichten te houden. De RSS-integratie werkt met de georganiseerde delen van de site, evenals door de gebruiker gegenereerde zoekresultaten. In beide gevallen, de RSS-feed toont het archief van Craigslist berichten en kan werken met alle feedreaders, waaronder Google Reader. Surfen op een Craigslist RSS-feed in Google Reader gewoon gaat om het toevoegen van de URL van de feed naar uw actieve RSS-abonnementen.

instructies

1 Navigeer naar de Craigslist website en zoek de map die u wilt opslaan als een RSS-feed. Bijvoorbeeld, als u op de RSS feed voor sparen "Apts / Volkshuisvesting," klik "appartementen / huizen." Als alternatief, als u een RSS-feed voor een specifieke zoekopdracht op te slaan, typt u de zoekwoorden in het zoekveld tekst in en druk op "Enter."

2 Scroll naar beneden naar de onderkant van de lijsten en klik op de "RSS" knop.

3 Markeer het adres in het tekstveld URL aan de bovenkant van het browservenster, vervolgens met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst en kies "Kopiƫren."

4 Ga naar de Google Reader inlogpagina op Google.com/reader en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden. Druk op Enter."

5 Klik op 'Voeg een Abonnement "aan de bovenkant van de linker kant bar. Rechtsklik op het tekstveld dat verschijnt, selecteer "Plakken" en druk op "Enter." Google Reader slaat de RSS feed om uw feed bibliotheek.