Hoe te RAM installeren in een MacBook

Je moet Random Access Memory (RAM) installeren op uw MacBook alleen wanneer de bestaande RAM is ofwel beschadigd of onvoldoende zorg te dragen voor de toepassing gebruikt. RAM installeren op je MacBook duurt een paar minuten. Hier is hoe het te doen.

instructies

1 Koop een nieuwe of vervangende RAM.

2 Zet de computer uit en wacht een tijdje.

3 De stekker uit het stopcontact en plaats uw MacBook op een zachte doek. Koppel de Ethernet-kabel en alle andere kabels aangesloten op de MacBook.

4 Draai het batterijcompartiment grendel 90 graden met de klok mee vanaf de oorspronkelijke positie om het te openen. Gebruik een munt om het te kantelen, indien nodig.

5 Verwijder de batterij van je MacBook en zet het op een veilige plaats.

6 Verwijder de schroeven aan de achterkant van het batterijcompartiment.

7 Til het metalen deksel, duw het voorzichtig naar rechts en verwijder het. Controleer of de L-vormige metalen behuizing buigt niet tijdens het verwijderen. Op het deksel te verwijderen, zal de RAM compartiment zichtbaar zijn.

8 Schuif uw RAM-geheugen in de juiste compartiment. Als u uw oude RAM-geheugen worden vervangen door een nieuwe, druk op de hendel om de oude te verwijderen.

9 Plaats het metalen deksel terug. Zet de schroeven weer in.

10 Leg de batterij in de sleuf en sluit het compartiment. Draai het compartiment grendel 90 graden tegen de klok in om te sluiten.

11 Breng uw MacBook terug naar zijn positie.

12 Start de computer opnieuw om de functie van het RAM-geheugen dat u hebt geïnstalleerd te controleren.

Hints

  • Zorg ervoor dat alle kabels en stekkers worden verwijderd uit het stopcontact voordat u de batterij te installeren.
  • Bewaar de schroeven op een veilige plaats na hen los te draaien.
  • Vergeet niet om een ​​antistatische polsband dragen voor aanvang van de procedure. Als alternatief Raak een metalen oppervlak in de computer aan om statische elektriciteit te los te maken van je lichaam.
  • Niet meteen beginnen met de installatie na het afsluiten van de computer. De onderdelen kunnen binnen heet zijn. Laat het geheel afkoelen.