Hebt u naar Telefoon of Cable Service have voor High Speed ​​Internet?

High-speed Internet biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​grotere, snellere toegang tot internet-content hebben in vergelijking met een dial-up verbinding. Deze diensten, hoewel, worden vaak aangeboden door kabel- en telefoonmaatschappijen. Telefoon of kabel-service is niet nodig om high speed internet hebben.

Soorten High Speed ​​Internet

Voor kabel-internet, een kabel lijn nodig om binnen te komen met de gegevens van het internet. Snelheden voor internet via de kabel kan variëren, afhankelijk van wat de snelheid van de gebruiker wil. Vaak, als er meerdere gebruikers in hetzelfde gebied met dezelfde kabel internet, kan de snelheid vertragen.

DSL biedt internet via een telefoonlijn. De data is verbonden met een DSL-modem die op zijn beurt aangesloten op de computer. Een DSL-lijn heeft een meer stabiele verbinding, want elke regel is als het hebben van een apart netwerk.

Er is ook glasvezel. Glasvezel vereist op dezelfde wijze een modem, maar is vaak veel sneller dan DSL of kabel. Een andere optie is een draadloos high speed internet provider. Deze snelheden worden beperkt door hoeveel gegevens een ISP kan uitzenden en hoeveel een netwerkadapter kan ontvangen.

aparte Providers

De Internet Service Provider (ISP) kan onafhankelijk van de telefoon of kabel provider. Een persoon kan de kabel service van een bedrijf, maar hebben high-speed internet met een ander bedrijf. Een persoon kan zelfs high-speed internet, zonder een andere dienst. Het hangt af van wat voor soort high-speed internet de gebruiker wil.

overwegingen

Alleen maar omdat een gebruiker kabel internet heeft, wordt hij of zij niet verplicht om ook de kabel service. Hetzelfde geldt voor DSL en telefoon service. Veel aanbieders, echter, bieden package deals op het internet, telefoon en kabel, die zouden kunnen helpen om geld te besparen in vergelijking met het kopen van de drie diensten afzonderlijk.

voordelen

De voordelen van het niet nodig aan te melden voor andere diensten te krijgen High Speed ​​Internet is dat een gebruiker kan kiezen welke diensten noodzakelijk of gewenst zijn, en niet te betalen voor andere diensten, alleen maar omdat ze worden gebundeld. Zo kan een persoon een satelliet-tv en DSL te krijgen, maar een telefoonlijn niet krijgen als hij of zij niet wil.

misvattingen

Hogere snelheden van Internet niet altijd noodzakelijk. Sommige ISP's bieden snelheden die goed boven wat nodig is voor een normaal gebruik zou zijn. High-speed Internet is handig voor het snel browsen of het bekijken van video's online, maar de hoogste snelheden zijn pas echt nuttig voor zware downloaden of uploaden, of eventueel voor online gaming.