Hoe kan ik Online Magazines publiceren

Hoe kan ik Online Magazines publiceren


Het internet heeft geleid tot vele mogelijkheden voor creatieve mensen die willen werken in de uitgeverswereld. Op een gegeven moment, het schrijven voor een tijdschrift was een droom voor veel mensen. Nu kan iedereen een tijdschrift online te maken, de inhoud te bewerken, te huren schrijvers en te bevorderen. Veel tijdschriften publiceren van websites maken van deze gelegenheid beschikbaar voor schrijvers en redacteuren.

instructies

1 Hoe kan ik Online Magazines publiceren

Bepaal wat voor soort tijdschrift dat u wilt schrijven.

Bepaal wat voor soort tijdschrift dat u wilt maken. Kies een niche en inhoud te ontwikkelen en foto's die betrekking hebben op het genre van het tijdschrift te verzamelen. Kies een pakkende titel en het huren van sommige schrijvers of redacteuren. Zorg ervoor dat u het werk rechten bewerken zodat het klaar is voor het publiceren en veilig tot alle afbeeldingen die u gebruikt.

2 Hoe kan ik Online Magazines publiceren

Onderzoek van het tijdschrift publishing software beschikbaar.

Bezoek verschillende sites dat tijdschrift publishing software bieden. Zie welke sites een beroep op u als een tijdschrift schepper. Zorg ervoor dat u de richtlijnen van de software te volgen over het maken van het magazine. Volg de aanwijzingen en uw content te uploaden, zoals gevraagd - enkele tijdschrift publishing software vereist dat u het magazine te uploaden als een PDF, terwijl anderen dat niet doen.

3 Hoe kan ik Online Magazines publiceren

Bezoek Issuu om uw magazine online te creƫren.

Bezoek Issuu om meer over hun tijdschrift software te lezen. Issuu is een van de toonaangevende websites ontworpen om het tijdschrift makers helpen. Lees meer over hun diensten en beslissen of het voor u geschikt is. Zet uw magazine in een PDF en uploaden naar Issuu. Issuu dan draait de PDF in een magazine. Kies een sjabloon van uw magazine. Issuu biedt verschillende achtergronden voor tijdschriften - enkele donkere en strak, terwijl anderen zijn helder.

4 Hoe kan ik Online Magazines publiceren

OpenZine biedt totale controle om makers.

Bezoek Open Zine, een website die gespecialiseerd is in het publiceren van online magazines. Open Zine eigenlijk laat makers registreren en vervolgens elke pagina in een tijdschrift bouwer template. Bepaal wat u wilt dat uw dekking te lijken, hoe u wilt dat uw pagina's te kijken en op te bouwen binnen hun site. Vergeet niet een PDF niet uploaden - u uw magazine direct op te bouwen in de site. Kies de kleuren voor uw cover, het lettertype voor uw magazine en andere design elementen.

5 Hoe kan ik Online Magazines publiceren

Scribd stelt gebruikers in staat om sociaal te sluiten via hun website.

Bezoek Scribd, waarmee gebruikers naar een daartoe aangewezen tijdschrift uploaden in PDF-formulier en vervolgens manipuleren template het tijdschrift na te zijn geladen. Magazine makers kan verbinding maken met andere lezers, delen hun tijdschrift met behulp van Scribd's social networking tools en het ontwerpen van een home page van de introduceert het magazine aan de lezers en abonnees.