Hoe kan ik Lock My Safe Search-instellingen?

Functie SafeSearch van Google filtert web content die u niet wilt zien wanneer u een zoekopdracht op de site uit te voeren. SafeSearch heeft drie filteropties, variƫrend van het strenge filter geen filtering op alle. Vergrendelen SafeSearch stropdassen de SafeSearch-instellingen met uw Google-account, waardoor het onmogelijk is om de instellingen te wijzigen tenzij u na het veranderen van hen melden bij uw account. U kunt vergrendelen SafeSearch door simpelweg een bezoek aan de Google-startpagina.

instructies

1 Bezoek Google.com. Klik op de knop "Opties" in de rechterbovenhoek van de pagina. De knop ziet eruit als een miniatuur versnelling.

2 Klik op "Zoeken Instellingen." Scroll naar beneden naar 'SafeSearch-filter. " Klik op de cirkel naast het filteren niveau dat u wenst toe te passen, zoals geen filtering of strikte filtering.

3 Klik op de blauwe link 'SafeSearch vergrendelen'. Meld u aan bij uw Google-account. Klik op "Lock SafeSearch." Een vooruitgang percentage zal verschijnen. Google geeft aan wanneer de SafeSearch Lock is toegepast.

Hints

  • Grote gekleurde ballen zal verschijnen in de rechterbovenhoek van elke zoekpagina, met vermelding van de SafeSearch-instellingen zijn vergrendeld.