Hoe kan ik een upgrade antenne op een draadloze router installeren

Draadloze routers komen met aangehechte antennes die het netwerk signaal naar computers en andere draadloze apparaten uit te zenden. De meeste residentiële routers hebben een zeer beperkt signaalbereik. Dat bereik kan worden uitgebreid met behulp van een antenne upgrade. Apparaten in staat zal zijn om te verbinden met een langere afstand, en de verbindingssnelheid niet vertragen zo drastisch als de apparaten te krijgen verder weg.

Online computer-apparatuur retailers en netwerken slaat meestal dragen antenne upgrades. Alleen een draadloze router met afneembare antennes kunnen worden opgewaardeerd.

instructies

1 Koop de antenne die gebruikt zal worden als een upgrade. Antennes zijn er in verschillende maten, met de grotere antennes met het grootste bereik. Omnidirectionele antennes, zoals die al geïnstalleerd vanaf de fabriek zenden een signaal in een straal rond de router. Directionele antennes in plaats daarvan concentreren het signaal op een enkel gebied. Er zijn verschillende stijlen te kiezen en de juiste keuze hangt volledig af van de behoeften van iedere gebruiker.

2 Verwijder een van de antennes van de achterkant van de router. Pak de antenne aan de basis waar het schroeven aan en draai hem tegen de klok in totdat het volledig vrij van de router. Opzij leggen, want het is niet langer nodig. De andere antenne kan worden overgelaten aan, tenzij beide worden opgewaardeerd.

3 Plaats de upgrade connector antenne op de rug van de router waar de oude antenne werd afgeschroefd. Draai de connector met de hand tot het veilig is. De router is nu klaar om te profiteren van de nieuwe antenne.

Hints

  • Duurdere routers een buitenantenneaansluiting ingebouwd in hen hebben, zodat de bestaande antennes niet te worden verwijderd.
  • beveiligen altijd een draadloze verbinding om indringers te voorkomen dat U bent ingelogd.