Hoe kan ik Windows Updates in Windows Vista verwijderen

Hoe kan ik Windows Updates in Windows Vista verwijderen


Windows Vista-updates worden uitgevoerd om de veiligheid en de prestaties van Windows Vista te verbeteren. Updates kunnen automatisch of handmatig worden uitgevoerd, afhankelijk van uw wensen en het belang van de beschikbare updates. Windows Updates kan worden verwijderd als zij er de oorzaak van een probleem met de andere computer processen, maar het wordt aanbevolen dat u controleren of er andere oplossingen voor het probleem voordat u de update. Windows-updates die zijn verwijderd kan opnieuw worden geïnstalleerd vanaf de Windows Update-website.

instructies

1 Controleer of er andere oplossingen voor het probleem als u het verwijderen van een update als gevolg van een nieuw probleem dat zich heeft voorgedaan na het updaten van Windows Vista. Open het "Configuratiescherm" in het menu van Windows "Start". Vanaf het "Configuratiescherm", kies "Systeem en onderhoud" en klik vervolgens op de link "Controleren op nieuwe oplossingen" in de categorie "Probleem en oplossingen".

2 Volg de "Check for New Solutions" wizard en eventuele oplossingen die beschikbaar zijn om het probleem op te lossen zijn te installeren. Herstart uw computer na het installeren van de aanbevolen oplossingen om te zien of het probleem is opgelost. Als de oplossing het probleem niet op te lossen, of als er geen oplossing beschikbaar is, verder met stap 3 van de Windows Vista-update te verwijderen.

3 Open het "Configuratiescherm" in het menu "Start". Selecteer "Programma's" en vervolgens "Programma's en onderdelen" en klik op de link "View Installed Updates".

4 Selecteer de Windows Vista-update die u wilt verwijderen en klik op de knop 'Verwijderen'. Voer het beheerderswachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd door het dialoogvenster beveiliging venster om verder te gaan met het verwijderen.

5 Start de computer opnieuw nadat de update is verwijderd. Windows Vista-updates die zijn verwijderd kan steeds opnieuw worden geïnstalleerd met behulp van de Microsoft Windows Update-website.