Hoe maak je een Splash Screen Toevoegen aan je Visual Basic Project

Microsoft heeft een aantal uitstekende instrumenten in de Visual Basic programmeertaal dat de ervaring van de gebruiker en kan verbeteren als het maken van dingen een beetje gemakkelijker voor de programmeur het schrijven van de code opgenomen. Een van deze tools is de splash screen, dat "vermaakt" de gebruiker terwijl een groot toepassing wordt geladen, soms langzaam. Splash schermen zijn aanpasbaar aan de specifieke toepassing en voeg een professionele uitstraling aan uw Windows-applicatie programma.

instructies

1 Start Visual Basic en open je Visual Basic Windows Application-project.

2 Klik op het tabblad "Project" aan de bovenkant van het scherm en selecteer de link "Add New Item".

3 Scroll naar beneden in de Item window Nieuw en selecteer het "Splash Screen" punt. Klik op de knop "Add" om een ​​Splash Screen toe te voegen aan uw toepassing en open het in een venster voor wijziging.

4 Wijzig de Splash Screen voor uw toepassing, foto's en woordenstroom toe te voegen als dat nodig is. U kunt de naam van de toepassing en het beeld te veranderen en om het even welke andere wijzigingen om het aantrekkelijker te maken voor de gebruiker.

5 Dubbelklik op de "My Project" schakel in het venster Solutions aan de rechterkant van de Visual Basic-venster. Dit opent een venster waarin u eigenschappen voor uw applicatie.

6 Scroll naar beneden in het venster om het "Splash Screen:" veld, klik op de pijl omlaag en selecteer de splash screen die u hebt gemaakt in de eerdere stap.

7 Sluit het "Splash Screen Design" en "Mijn Application" ramen.

8 Klik op het tabblad "Debug" aan de bovenkant van het scherm en selecteer de link "Start Debugging". U ziet uw nieuwe splash scherm net voordat uw aanvraag formulier wordt geladen.