Flash Developer Functiebeschrijving

Flash Developer Functiebeschrijving


Flash-ontwikkelaars zijn individuen die een groot deel van de tijd en energie (vaak in zelfstudie) hebben dat zich toelegt op Adobe's Flash-programma leren in die mate dat ze in staat het ontwikkelen van applicaties en programma's met behulp van Flash zijn. Flash-ontwikkelaars zijn vaak goed afgerond in de verschillende aspecten van het gebruik van Flash voor web of toepassingen, maar ze zijn allemaal zeer vakkundig met ActionScript 2.0 en 3.0

Geschiedenis

De eerste Flash-ontwikkelaars gemaakt wat zijn als vandaag de dag zeer eenvoudig interactieve media voor websites, zoals banners en navigatie-instrumenten zoals knopen. Wanneer Macromedia Flash gemaakt in 1996, het gebruik ervan was veel beperkter dan nu het geval is. Zij die bedreven zijn in het ware met behulp van ActionScript 1.0, werden beperkt in hun werk en het gebruik van de mogelijkheden tot het programma op grotere schaal aangenomen.

Aardrijkskunde

Een van de beste aspecten van steeds een Flash-ontwikkelaar is de mogelijkheid om overal in de wereld werken. Omdat Flash voornamelijk online wordt gebruikt, professionele ontwikkelaars zijn vaak in staat om zorg te dragen voor telewerken schema of freelance werken, en te voorkomen dat het werken in kantooromgevingen. Flash-ontwikkelaars zijn werkzaam in alle landen waar geavanceerde websites worden gemaakt inclusief het Midden en Verre Oosten, Europa, Afrika, Australië en heel Noord-en Zuid-Amerika.

misvattingen

Er zijn een aantal veel voorkomende misverstanden over wat Flash-ontwikkelaars doen. Veel mensen geloven dat ze in een kamer en code ActionScript zitten de hele dag. Degenen die Flash hebben gezien op het web soms geloven dat Flash-ontwikkelaars besteden hun tijd het ontwerpen van irritante banner advertenties of pop-up reclame voor bedrijven. Omdat Flash is zo'n ongelooflijk goed afgeronde programma in staat om de ontwikkeling van toepassingen, Flash-ontwikkelaars hebben vaak net zo goed afgerond of hooggespecialiseerde te zijn. Sommige ontwikkelaars werken uitsluitend voor mobiele apparaten, waardoor Flash-inhoud te leveren aan mobiele telefoons, iPods en andere apparaten. Anderen werken in video game ontwikkeling en kunnen zich specialiseren in animatie, cinematics, of game mechanics. Nog andere Flash-ontwikkelaars werken in de reclame en marketing, het ontwerpen van methoden om producten te plaatsen in de voorkant van de consument, hetzij op televisie, het web, of zelfs op een interactieve billboards.

Kennis

Basic Flash kennis begint met het begrijpen van het doel en de reikwijdte van het programma, met inbegrip van eenvoudige animatie, beweging en vorm-tweening en het toepassen van effecten met behulp van diverse hulpmiddelen Flash. Buiten dat, de echte kracht van Flash komt van de mogelijkheid om zijn eigen programmeertaal bekend als ActionScript gebruiken. ActionScript is een object georiënteerd programmeren (OOP) taal die het mogelijk maakt een ontwikkelaar om alles in de Flash-omgeving bedienen met slechts een paar regels code. Bevoegde Flash-ontwikkelaars in staat zijn om het programmeren eenvoudige tot complexe applicaties van start tot finish met ActionScript en leveren een definitieve uitvoerbaar, .swf of filmbestand aan een klant in een tijdige wijze.

schadevergoeding

Volgens het Bureau of Labor Statistics, de vergoeding die Flash-ontwikkelaars en andere gespecialiseerde computer programmeurs kunnen verwachten te ontvangen varieert sterk afhankelijk van de specialisatie en geografische locatie. In 2008, het gemiddelde inkomen van de werknemers in deze categorieën was $ 85.430 per jaar, en de taak vooruitzichten is uitzonderlijk en zal naar verwachting sneller dan normaal in de toekomst te laten groeien.