How to Get Rid van Outlook Express

How to Get Rid van Outlook Express


Outlook Express is de gratis e-mail client gebundeld met Windows-besturingssystemen ouder dan Windows Vista. Microsoft maakt het vrij moeilijk om systeemcomponenten te verwijderen, en gewoon het item te slepen naar de prullenbak kan leiden tot problemen in de toekomst. Een vrij eenvoudige, zij het ontmoedigend, manier van het verwijderen Outlook Express is het systeemregister bewerken.

instructies

1 Selecteer \ "Run \" in het menu Start van Windows. (In Windows 7 of Vista, type "Run", zonder aanhalingstekens, in de "Zoekopdracht starten" tekstveld en druk op "Enter.")

2 Typ \ "regedit \" (zonder aanhalingstekens) en druk op "Enter." De Windows Registry Editor zal lanceren.

3 Navigeer naar de volgende vermelding in de linker kant van de Windows Register-editor: \ "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Active Setup \ Installed Components \ {44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C} \".

4 Markeer de registersleutel. Wijzig de waarde van \ "IsInstalled (REG_DWORD) \" op 0. Dit zal Outlook Express verwijderen.

5 Start je computer opnieuw op.

Hints

  • Zorg ervoor dat u een back-up van het register in het menu Bestand voordat bewerken geval u per ongeluk markeren de verkeerde invoer.