Hoe te converteren Powerpoint in JPEG

Als u een PowerPoint-presentatie of een van de dia's moeten een beeld dat niet kan worden bewerkt, converteren naar JPEG (Joint Photographic Experts Group) zal dit probleem op te lossen voor je. PowerPoint (.ppt) om te zetten in JPEG, gebruik maken van de "Opslaan als" functie die beschikbaar is in de PowerPoint-softwarepakket. U kunt een afzonderlijke dia, elke dia of een enkel object in JPEG te converteren.

instructies

1 Lancering Microsoft PowerPoint 2007.

2 Klik op "File" en vervolgens "Open." Blader naar uw presentatie, en klik op de "Open" knop. Als u een bestand dat nog niet hebt, klikt u op "File", "New", "Sample Templates" en klik op een sjabloon en klik op 'Create. "

3 Bewerk uw bestaande presentatie of het monster template presentatie die u hebt gekozen. Klik op een dia, de dia object of zorg ervoor dat er geen dia's of objecten zijn geselecteerd als u de gehele presentatie te zetten.

4 Klik op 'Bestand', 'Opslaan als' en selecteer "JPEG File Interchange Format" in het "Opslaan als type" drop-down menu.

5 Klik op de knop "Opslaan". De "Microsoft PowerPoint" dialoogvenster verschijnt met de opties "Elke Slide ',' Huidige dia Only" of "Annuleren." Kies "Elke Slide" om een ​​map te maken met alle PowerPoint-dia omgezet in JPEG, of kies "Huidige dia Only" een JPEG-bestand van de slide of object geselecteerd te creëren.