Hoe kan ik Save & Restore een Desktop Icon Layout

Hoe kan ik Save & Restore een Desktop Icon Layout


Met een simpele tweak kan Windows u de mogelijkheid om op te slaan en het herstel van de positie van uw pictogrammen op het bureaublad te geven. Dit is handig als u regelmatig schakelen tussen de monitor-instellingen en zijn moe van uw pictogrammen voortdurend herschikt of verplaatst. Door het veranderen van het register, kunt u toegang tot "Opslaan" en "Restore" opties door met de rechtermuisknop te klikken op uw "Computer" in het menu Start op elk gewenst moment. Je moet rekening met ongeveer 10 minuten voor deze taak.

instructies

1 Download de "Layout.zip" bestand op uw bureaublad.

2 Klik met de rechtermuisknop de "Layout.zip" bestand en kies "Extract". Een map met twee bestanden worden aangemaakt op uw bureaublad.

3 Open de map. Kopieer en plak de "LAYOUT.DLL" bestand naar je "C: \ Windows \ System32 \" map.

4 Dubbelklik op het "Layout.reg" bestand om het bestand toe te voegen aan uw register.

5 Klik op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm om het startmenu te openen.

6 Klik met de rechtermuisknop "Computer". Een menu wordt geopend met onder andere opties "Save Desktop Icon Layout" en "Restore Desktop Icon Layout."

7 Klik op "Save Desktop Icon Layout" en herschikken uw pictogrammen op het bureaublad. Open het menu weer en klik op "Restore Desktop Icon Layout" om hen te hebben verhuisde terug naar hun oorspronkelijke locatie.