De juiste code een iframe

De HTML-iframe-tag kunt u een pagina binnen uw HTML-pagina in te voegen. Dit betekent dat u een externe website pagina of een andere één van uw webpagina's zonder re-coderen van de HTML kan weergeven. De functie wordt meestal gebruikt om affiliate webpagina's weer te geven, zodat u kunt affiliate bestellingen te verzenden zonder codering voor de affiliate orderverwerking. U moet de iframe juiste code, dus het geeft goed in uw webpagina.

instructies

1 Klik rechts op de HTML-pagina die u wilt bewerken en selecteer "Openen met." Klik op de HTML-editor die u wilt gebruiken om code voor het iframe.

2 Scroll naar beneden naar de locatie van de pagina waar u de iframe weer te geven. Plaats de iframe tussen de "<body>" en "</ body>" tags die alle inhoud van uw website bevatten.

3 Typ de volgende code om een ​​iframe in uw pagina:

<Iframe width = "100%" height = "100%"> </ iframe>

De "affiliatepage.php" is de webpagina weergegeven in het iframe. De breedte en hoogte in dit voorbeeld wordt de iframe tot 100% van de breedte en hoogte van de gebruiker webbrowser. U kunt deze twee eigenschappen ingesteld op een kleiner percentage aan inhoud rond iframe weer te geven.

4 Sla de wijzigingen op en open de pagina in een webbrowser om de iframe te herzien. Controleer of de pagina wordt weergegeven en u tevreden bent met de breedte en hoogte van de lay-out.