Hoe om mensen uit te nodigen om in de gaten Private YouTube-video's

Hoe om mensen uit te nodigen om in de gaten Private YouTube-video's


Als u geen behoefte aan uw nieuwste YouTube te uploaden naar de volgende grote virale video worden, kunt u ervoor kiezen om het privé te maken. U kunt een eigen video's delen met maximaal 25 personen en stuur elke persoon een persoonlijke uitnodiging om uw video te bekijken. Je vrienden kunnen dan inloggen op hun eigen YouTube-accounts en bekijk de video met behulp van uw prive-video link.

instructies

1 Meld u aan bij uw YouTube-account. Als je de video die u privé wilt maken niet hebt geüpload, uploaden, en klik op de optie "Private".

2 Beweeg uw muis over je YouTube-account naam in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op 'Mijn video's. "

3 Zoek de private video die u wilt delen, en klik op 'Bewerken'.

4 Scroll naar beneden naar de "uitzenden en delen Opties" post, en controleer de "beperkte toegang URL" optie onder "Private".

5 Klik op de privé-URL die in het vak verschijnt en kopieer de URL door op "Ctrl" en "C" gelijktijdig of rechts te klikken en te kiezen voor "kopiëren."

6 Stuur de privé-URL naar maximaal 25 van uw vrienden via e-mail, instant messenger of een andere manier die u kiest. Zolang ze een YouTube-account, of meld je aan voor een, zullen zij in staat om je privé video te bekijken door te klikken op de link.

Hints

  • U kunt ook een privévideo delen met je YouTube-vrienden. vinkt u het vakje "Het privé-aandeel met YouTube-vrienden" onder de "Private" rubriek.