Tips voor het kopen van een desktop computer

Desktop computing-oplossingen zijn nu in staat om een ​​breed scala van mogelijkheden van high-definition gaming op enterprise niveau business machines om home entertainment centers omvatten. Met de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van de desktop computer, is het belangrijk dat consumenten weten welke taken ze willen bereiken, en hoe u een computer die die taken zal volbrengen kopen.

Bepaal de gewenste functie van de Desktop

Het is van essentieel belang dat één van de functies die het bureaublad optreden tijdens gebruikelijke werkwijze ervan. Zal de desktop worden gebruikt voor high definition gaming, of alleen het typen van rapporten en het controleren van e-mail? Net als elke andere aankoop, precies te weten wat je nodig hebt zal helpen verdedigen tegen meer geld voor functionaliteit die u zal geen gebruik maken. Neem even de tijd om vooruit te plannen en ogen de dingen die je moet bereiken met de desktop. Ga zitten met uw familie voor een paar minuten en bespreken de mogelijke toepassingen en recreatieve activiteiten die ze kunnen genieten.

Prijs Versus Prestaties

Het kiezen van een desktop computer, is het noodzakelijk om een ​​budget stellen. Na de oprichting van een begroting, kan de consument vervolgens onderzoeken huidige desktop offers aan de vraag of de door hen geselecteerde zal ze zich veroorloven een computing-oplossing die de gewenste taken zullen uitvoeren van de begroting vast te stellen. Bij de beslissing welke prestaties is beschikbaar voor een gespecificeerde begroting, is het belangrijk om de huidige desktop hardware trends onderzoeken en proberen vast te stellen of er een nieuwere desktop kan worden coming out soon. Wachten zelfs een paar weken, in sommige gevallen, maakt duidelijke dalingen in de prijs van een gewenst desktop computer.

window Shopping

Er zijn vele locaties voor het verkrijgen van zelfs exact hetzelfde model van desktop computer. Het is van vitaal belang dat u niet de eerste desktop zie je koopt. Prijzen kunnen enorm tussen verschillende retailers fluctueren door enkele honderden dollars voor exact hetzelfde bureaublad. Wees altijd zorgvuldigheid bij de beslissing die te kopen van, en het onderzoek zo veel potentiële leveranciers mogelijk te maken. Het is vaak wenselijk om te controleren met grote retailers, zowel online als offline. Ook, traditioneel, lokale computer winkels die eigendom zijn van de lokale leden van de gemeenschap zijn bijna altijd een slechte plek om te zoeken naar een computer punt, omdat ze gewoon niet de koopkracht om honderden of duizenden eenheden per bestelling te verkrijgen bezitten, en als uitvloeisel , besteden meer per eenheid. Deze extra kosten wordt vervolgens doorgegeven aan u, de consument.

inkoop

Als je eenmaal hebt besloten wat desktop je wilt en waar je het zal kopen, is het belangrijk dat u zaken te bespreken, zoals het terugkeerbeleid, garanties en diensten met toegevoegde waarde. Verkrijgen in het schrijven van informatie, zoals hoe lang je moet de computer, welke dienst garanties komen met de computer en voor welke duur terug te keren, en wat voor soort customer support beschikbaar is moet je hulp configureren van uw systeem nodig. Bepalen hoe lang deze diensten uit te breiden, en de omvang van hun dekking. Een gerenommeerde desktop leverancier zal blij zijn om eventuele vragen te bespreken, en ga in groot detail over de specificaties van de desktop en hoe ze zullen zorgen voor u en het bureaublad in de komende maanden volgen.