Het wijzigen van de achtergrondkleur van Spry Menu Bar

Het wijzigen van de achtergrondkleur van Spry Menu Bar


Adobe Dreamweaver wordt standaard geleverd met Spry, een geïntegreerde bediening voor de Ajax-framework. Spry geeft de mogelijkheid om dynamische menu's, kalenders en andere inhoud die in staat van interactie met andere elementen op de pagina in te voegen. Een Spry menubalk via Dreamweaver ingevoegd kan worden aangepast in grootte, de functie en het uiterlijk met behulp van een cascading style sheet. Een paar eenvoudige veranderingen in het CSS-bestand zal de achtergrondkleur van uw Spry menubalk veranderen.

instructies

1 Open het CSS-bestand is gekoppeld aan je Spry menubalk. "SpryMenuBarHorizontal.css" komt overeen met een horizontale menu, terwijl "SpryMenuBarVertical.css" heeft betrekking op verticale menu's.

2 Scroll naar beneden naar "ul.MenuBarHorizontal een" en vind de "background-color" tag. Wis de huidige waarde en typ de gewenste basiskleur.

3 Scroll naar beneden naar "ul.MenuBarHorizontal a: hover, ul.MenuBarHorizontal een: focus" en vervang de huidige achtergrondkleur met de gewenste muis-over kleur.

4 Vind "ul.MenuBarHorizontal a.MenuBarItemHover" en vervanging van de huidige achtergrondkleur met het gewenste submenu kleur.

5 Ga naar het submenu instellingen, dan vinden "ul.MenuBarHorizontal a.MenuBarItemSubmenu" en vervang de achtergrondkleur waarde met de gewenste submenu kleur.

6 Vind "ul.MenuBarHorizontal ul a.MenuBarItemSubmenu" en vervang de achtergrondkleur waarde met de gewenste kleur.

7 Scroll naar beneden naar "ul.MenuBarHorizontal ul a.MenuBarSubMenuColor" en stel de achtergrondkleur voor elke geneste submenu's.

8 Sla het CSS-bestand. De kleur verandert automatisch van toepassing zijn op de hoofdpagina.

Hints

  • Vervang "MenuBarHorizontal" met het specifieke type menu dat u gebruikt.