Hoe Vergelijk Two Word 2007 Documents

Hoe Vergelijk Two Word 2007 Documents


In staat zijn om documenten te vergelijken is een gemeenschappelijke behoefte aan veel professionals die zich bezighouden met veranderingen klant om contracten, herzieningen van andere collega's of tweaks van een corrector. Microsoft Word 2007 kan de snelheid van uw beoordeling door het verstrekken van een side-by-side vergelijking, zodat u kunt kijken naar twee documenten tegelijk op het scherm. Een andere optie is om Word "Vergelijken" gebruiken om de verschillen tussen de documenten in een derde document te markeren. Met "Vergelijk", kunt u document verschillen zien en kiezen of u het resulterende bestand niet te houden of niet.

instructies

Bekijk Side-by-Side

1 Open Word en klik op de knop "Microsoft Office". Klik op "Open" en navigeer naar een van de documenten te vergelijken. Selecteer de bestandsnaam en klik op 'Openen'.

2 Klik op de knop "Microsoft Office" weer. Klik op "Open" en ga naar de vergelijking document. Dubbelklik op de bestandsnaam.

3 Klik op het tabblad "View" in een van beide document. Klik op de "View Side-by-Side" link in de Window groep om beide documenten horizontaal zien. Schakel de weergave van verticaal naar horizontaal door te klikken op de "Arrange All" knop in het venster groep in het tabblad Weergave. Klik op "Reset Window Position" om terug te verticale zicht gaan.

4 Heen en weer bewegen tussen de documenten door te klikken op de "Switch Windows" knop in het venster groep in het tabblad Weergave. U kunt ook op in het venster document aan beide bestand om heen en weer te bewegen. Standaard is synchrone scrollen ingeschakeld, zodat als u door een document te verplaatsen, het andere document beweegt ook. Om dit uit te schakelen, klikt u op de "Synchroon scrollen" in het venster groep in het tabblad Weergave.

5 Keer terug naar een weergave door te klikken op het pictogram "View Side-by-Side" in het venster groep in het tabblad Weergave. Wanneer u op de "View Side-by-Side" -functie, de link wordt een icoon met daarop twee pagina's.

Vergelijk

6 Start Word en klik op het tabblad "Review". Klik op "Vergelijk" drop-down menu in de vergelijking groep. Klik op "Vergelijk" in het menu. Klik op de "Original Document" drop-down veld en selecteer een bestand te gebruiken. Als de bestandsnaam er niet is, klikt u op het pictogram "Browse" (het ziet eruit als een open map) aan de rechterkant van het originele document veld en dubbelklik op de bestandsnaam om het te selecteren.

7 Klik op de "Herziene Document" drop-down veld en kies een bestand of klik op het icoon "Bladeren" om het bestand te zoeken.

8 Selecteer de vergelijking opties zoals opmerkingen of wijzigingen in de opmaak. Klik op "OK" als u klaar bent met het selecteren opties. De vergelijking resultaten verschijnen op het scherm in verschillende taakvensters. Het deelvenster midden taak toont een nieuw document met de resultaten van de vergelijking. De juiste taakvensters tonen de oorspronkelijke en de nieuwe documenten, terwijl de linker taakvenster toont wijzigingen en opmerkingen. Zodra je klaar bent met de herziening, kunt u ervoor kiezen om de vergelijking document als een nieuw bestand te houden of de documenten te sluiten zonder wijzigingen op te slaan.