Hoe de Windows registratie Naam wijzigen

Hoe de Windows registratie Naam wijzigen


Als je ooit een situatie waarin de registratie naam van een Windows-systeem is niet uw eigen hebben ondervonden, is dit niet ongebruikelijk - vooral als je de tweede eigenaar van de computer. Dit komt omdat de vorige eigenaar eigen naam ingevoerd bij het activeren Windows en is geen onderdeel van het besturingssysteem dat is bedoeld om te worden veranderd. Het is echter mogelijk de registratienaam op een Windows systeem wijzigen door een klein register patch.

instructies

1 Open Kladblok om te beginnen met het creëren van een nieuw tekstbestand. Typ "Windows Register-editor versie 5.00" in de eerste regel en druk op "Enter" om een ​​lege regel in te voegen. Druk op "Enter" te drukken zodat de volgende regel je typt op de derde regel van het tekstbestand zal zijn.

2 Typ "[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion]" en druk op "Enter" eens te dalen naar de volgende regel.

3 Type "" RegisteredOwner "=" Naam "" te vervangen "Naam" voor de naam die u wilt gebruiken. Laat de eerste en laatste aanhalingstekens, maar inclusief de daartussen. Druk op "Enter" twee maal om een ​​lege regel onder de laatste regel van het tekstbestand te maken.

4 Klik op "File" en klik op 'Opslaan als. " Klik op de "Opslaan als type" drop-down menu en selecteer "Alle bestanden," dan is de naam van het bestand "changename.reg."

5 Dubbelklik op het bestand en klik op "Yes" om de patch toe te passen