How to Get Skulls boven je hoofd in "RuneScape"

Als je loopt rond de "RuneScape" wereld Gielinor, kun je een speler die een schedel boven zijn hoofd heeft opmerken. Deze schedel is een indicatie dat de speler heeft deelgenomen aan de specifieke aard van de strijd of ging een geheime rijk. De schedel van invloed op het vermogen van een speler om items na de dood te redden. Als je sterft wanneer je skulled, "RuneScape" is het niet mogelijk om alle items bij de dood te redden; Daarom zullen alle items op je grafsteen blijven. De schedel effect duurt over het algemeen tussen de 10 en 20 minuten, afhankelijk van de methode die u gebruikt om het effect te verkrijgen.

instructies

Wildernis

1 Reizen naar een bank en al uw items deponeren.

2 Loop naar Edgeville en ga de wildernis.

3 Aanval een andere speler en lopen zuiden naar Edgeville. Je karakter krijgt de schedel effect en toont een schedel boven zijn hoofd. Het effect duurt 20 minuten.

Afgrond

4 Voltooiing van de Rune Mysteries quest.

5 Reizen naar Edgeville, net ten zuidwesten van River Lum, en voer de Wilderness.

6 Ren noorden en praat met de Mage of Zamorak. Accepteer zijn missie te voltooien en de Abyss miniquest.

7 Reizen naar een bank, al uw items storten en een teleport tablet te trekken.

8 Keer terug naar de Mage of Zamorak in de woestijn. Klik rechts op de Mage en klik op "Teleport." Je karakter teleporteert naar de Abyss en wordt Skulled. Bovendien, je karakter verliest al gebedspunten.

9 Klik op de teleport tablet naar de afgrond te verlaten. De Skulled effect duurt 10 minuten.

Hints

  • De schedel effect heeft geen invloed op de Protect Item gebed, zoals het nog steeds kunt u een extra punt op te slaan; dus zal je er een punt te houden als je sterft tijdens het gebruik van het gebed.
  • Als de speler wraak neemt, terwijl in een gevecht en je sterft, zul je alle items je personage wordt zwaaiende, respawn in Lumbridge te verliezen en verliest de Skulled effect.
  • The Abyss bevat een aantal high-level monsters. Als je in de afgrond sterft, zal je items op je grafsteen te blijven, en je zal respawn in Lumbridge. Sterven zorgt ervoor dat je de Skulled effect verliezen.