Hoe te scheiden kleuren voor afdrukken in Word 2007

Hoe te scheiden kleuren voor afdrukken in Word 2007


Kleurscheiding moet als onderdeel van het traditionele offset drukproces (met een drukpers), waarbij elke kleur is opgesplitst in vier inkten: cyaan, magenta, geel en zwart (of CMYK). Bijna elke kleur kan worden gereconstrueerd met behulp van deze vier inkten. Veel desktop publishing software pakketten hebben de mogelijkheid om de kleuren in het document op het gebied van CMYK-componenten te definiëren. Microsoft Word echter niet, zodat een Microsoft Word document kan niet worden gebruikt door commerciële offsetdrukker. Echter, kunt u een Word-document te converteren naar een bruikbaar PDF-formaat voor offsetdruk.

instructies

Converteren naar PDF

1 Open het Word-document dat u wilt voorbereiden voor het afdrukken, en klik op "File" en vervolgens "Afdrukken."

2 Klik op de "PDF" knop.

3 Selecteer "Opslaan als PDF."

4 Geef het nieuwe bestand een naam met de extensie .pdf, kies een locatie en klik op 'Save'. Word-document bestaat nu ook in PDF-formaat.

Bekijk Color Scheidingen

5 Open in Adobe Acrobat het document opgeslagen als PDF.

6 Selecteer het menu "Advanced" en vervolgens "Print Production," en vervolgens "Uitvoervoorbeeld."

7 Klik op en sleep het venster "Output Preview" naar een plaats waar het niet uw document blokkeert.

8 Selecteer een simulatieprofiel in het drop-down menu. Als je niet weet wat voor soort printer het document wordt afgedrukt op, selecteer "Generic CMYK-profiel."

9 Schakel het Process Cyan / Magenta / Geel / Zwart cheque dozen of de steunkleur selectievakjes om een ​​enkele kleur of een combinatie van kleuren te zien.

Print Color Scheidingen

10 Stuur het PDF-document naar de drukkerij elektronische weg, zoals via e-mail. Als u het document zelf afdrukt (niet aanbevolen als een hoge kwaliteit nodig is), verder met stap 2.

11 Open in Adobe Acrobat het document opgeslagen als PDF.

12 Selecteer "Print" in het menu "Bestand".

13 Selecteer een PostScript-printer of een ander apparaat postscript.

14 Klik op de knop 'Geavanceerd'.

15 Selecteer "Kleur" en vervolgens "Scheidingen" uit het drop-down menu in het venster "Advanced Print Setup".

16 Klik op "OK" om terug naar het venster Afdrukken te krijgen, en klik vervolgens op "Afdrukken."

Hints

  • Ronden het Word-document voordat het wordt omgezet naar een PDF, omdat je niet in staat zal zijn om wijzigingen in de PDF te maken. (Het oorspronkelijke Word-document zal nog steeds bestaan, maar als je het te veranderen, moet u de PDF-creatie proces te herhalen.)
  • Als u het document verzendt naar een professionele drukkerij, hoeft u niet de kleur scheidingen zelf af te drukken.
  • Er is een breed scala aan opties die u kunt instellen in het venster Geavanceerde Print Setup, die afhankelijk zijn van uw document, printer en persoonlijke voorkeuren.
  • publishing desktop applicaties die wel ondersteunen kleur scheidingen onder andere Adobe InDesign en Microsoft Publisher.
  • Een alternatief voor het gebruik van offsetdruk is om een ​​drukkerij met een high-end digitale kleurencopier vinden. Voor kleine hoeveelheden, zal een kleur kopieermachine waarschijnlijk kost minder; offset is voordeliger voor grote aantallen exemplaren.
  • Afdrukken kleur scheidingen om een ​​persoonlijke printer mag niet van kleur resultaten die zo nauwkeurig als een drukkerij zou krijgen op een high-end professionele printer te geven.
  • Om nauwkeurige scheidingen te krijgen, moet je genoeg over uw document, uw printer en de terminologie van afdrukken in kleur naar de Acrobat-dialoogvenster voor afdrukken selecties correct invullen om te weten.
  • U kunt niet bekijken of afdrukken kleur scheidingen met behulp van Adobe Reader.
  • De printer moet een PostScript-apparaat om scheidingen af ​​te drukken.