Hoe maak je een CAB-bestand maken

Hoe maak je een CAB-bestand maken


A "cab bestand" is een gecomprimeerd of een gecomprimeerd bestand met de extensie van .cab. Cab bestanden worden ook wel "archiefbestanden, 'en ze worden vaak gebruikt als opslag in schema installatieprogramma's. Bijvoorbeeld, Microsoft gebruikt cab-bestanden om gegevens in verschillende Office-software applicatie-installaties te organiseren. U krijgt een archivering programma nodig, zoals Cab File Maker, te maken of uit te pakken een cab bestand. Cab File Maker is een gratis programma. Zie Bronnen voor de download site.

instructies

1 Download en installeer de gratis Cab File Maker applicatie (zie bronnen). Open de Cab File Maker applicatie. Klik op "Bestanden toevoegen."

2 Selecteer alle bestanden aan het archief toe te voegen. Houd de toets "Control" om meerdere bestanden te selecteren. Opmerking: Sleep de bestanden naar de snelkoppeling als een snelle manier om bestanden naar de toepassing toe te voegen.

3 Noem de nieuwe uitgang cab bestand en selecteer de output file locatie.

4 Klik op "OK" om de cabine archief te maken. Als er veel bestanden zijn geselecteerd, wordt er een voortgangsindicator te tonen op het scherm.

5 Navigeer naar de locatie van het nieuwe CAB-bestand in Windows Verkenner en te controleren. Dubbelklik op het bestand om de inhoud te openen en te controleren.