Hoe maak je een kabelmodem verbinding met een Linksys Router voor draadloos internet

Hoe maak je een kabelmodem verbinding met een Linksys Router voor draadloos internet


De Linksys router wordt gemaakt door Cisco. Net als andere draadloze routers, blijkt het signaal van een modem aangesloten op het internet via de telefoonlijn of kabel lijn in een draadloos signaal dat door desktop computers, laptops, notebooks, PDA's, telefoons, game consoles en zelfs printers kunnen worden geplukt. Routers zoals Linksys kunt u draadloze netwerken en internet in uw huis, zodat u uw apparaten kunt gebruiken vanaf elke locatie op uw eigendom.

instructies

1 Plaats de router bij de modem. Bevestig de antenne op de router. Zorg ervoor dat de router is een open gebied. Als het wordt omgeven door metaal of sintel blok kan het signaal niet in staat zijn om te reizen.

2 Zoeken naar de poort "Internet" op de rug van de router. Sluit de Ethernet-kabel aan op de "Internet" poort. Een Ethernet-kabel ziet eruit als een grote telefoonkabel en kan precies goed worden ingevoegd in de achterkant van de router.

3 Start uw computer. Met de computer aangesloten op het modem, opent u het start menu en de Command Prompt. Command Prompt bevindt zich onder "Alle Programma's" en "accessoires." Type "ipconfig / release" en klik op "Enter" op uw toetsenbord. Volgende type "ipconfig / renew" en druk op "Enter" opnieuw. Noteer het IP-adres dat op het scherm verschijnt.

4 Haal de stekker van de computer van de modem en sluit deze aan op de router. Type "ipconfig / release" en klik op "Enter" op uw toetsenbord. Volgende type "ipconfig / renew" en druk op "Enter" opnieuw. Noteer het IP-adres dat op het scherm verschijnt.

5 Open uw webbrowser en ga naar het adres dat in de instructies van de router aan de administratie scherm te gaan. Kies "Clone MAC-adres." Dit kan een paar minuten duren.

6 Steek de router in de modem met behulp van de kabel die u aangesloten op de "Internet" poort van de router. Klik op "DHCP vernieuwen" in uw browser. Haak uw computer van de router. Zolang uw computer beschikt over een draadloze kaart kunt u een draadloze verbinding met het internet. Als uw computer een draadloze kaart niet heeft dan moet u uw computer terug in de modem aansluiten om verbinding met het Internet. U kunt altijd de stekker van uw computer terug in de router als je nodig hebt om de instellingen op een later tijdstip te wijzigen.

Hints

  • Als je computer geen draadloze kaart hebt, kunt u altijd de aankoop van een of koop een USB draadloze kaart die net worden aangesloten op een USB-poort van uw computer. Op die manier hoeft u niet om uw computer weer aansluiten op uw modem.