Hoe Set Up Ouderlijk toezicht op de computer

Ouderlijk toezicht instellen op een computer zal u helpen beheren van al de software en games die je kinderen toegang hebben tot. U kunt ook het opzetten van een tijdsbestek van specifieke uren dat ze kunnen worden op de computer en het internet gebruiken.

De controles worden automatisch opgezet waar kinderen een nieuwe webpagina of programma kan aanvragen en ouders kunnen het toevoegen aan de lijst met toegestane programma's door simpelweg te typen in hun wachtwoord.

instructies

1 Meld u aan bij een beheerdersaccount. Ga naar het menu "Start" en selecteer het 'Configuratiescherm'.

2 Selecteer 'Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht' en 'Set up ouderlijk toezicht voor elke gebruiker. " Als uw kind niet al een account hebt, klik op de "Maak een nieuwe user account" link. Typ vervolgens in naam of nick van uw kind de naam en klik op de "Account aanmaken" knop.

3 Na de rekening van uw kind wordt gemaakt, klikt u op zijn icoon om het te markeren. Parental Control opties achteraf blijkt. U kunt tijdslimieten, de toegankelijkheid van games en bepaalde programma's te wijzigen. Klik op de desbetreffende link, maak uw wijzigingen en klik op "Done." Uw ouderlijk toezicht zijn ingesteld.

Hints

  • Je moet het opzetten van ouderlijk toezicht accounts via uw beheerdersaccount.