Het instellen van een campagne om Donaties via tekst Raise

Het instellen van een campagne om Donaties via tekst Raise


Charitatieve organisaties zijn voortdurend vragen voor burgers om donaties te doen naar de oorzaken, goede doelen en evenementen. Moderne technologie heeft de vooruitgang van de liefdadigheid toegestaan ​​om op tekst gebaseerde donaties bevatten. Veel non-profit mobiele geven van organisaties te vergemakkelijken text-based donaties en kunt u zich registreren met hen online. U moet een non-profit organisatie te solliciteren naar een mobiele geven campagne.

instructies

1 Zorg voor een 501 (c) (3) certificering. Deze certificering zal u toelaten om zaken te doen als een non-profit organisatie. Neem contact op met uw staat van corporaties divisie website voor informatie over formulieren en kosten verbonden aan de 501 (c) (3) certificering.

2 Selecteer een mobiele geven organisatie om het opzetten van je tekst campagne. Er zijn veel organisaties die mobiele geven campagnes vergemakkelijken en kan gemakkelijk gevonden worden door het doen van een zoekopdracht online (zie bronnen).

3 Geef je mening over de door de mobiele geven organisatie richtlijnen. Bepaal of uw campagne de richtlijnen van het bedrijf past. Als uw campagne niet Wil voldoen aan de richtlijnen, kies dan een ander bedrijf.

4 Schrijf je in bij de mobiele geven organisatie. Voorzien van alle zakelijke en persoonlijke informatie die nodig is.

5 Afspraken te maken over de betaling van een vast bedrag of een percentage van de opbrengst naar de mobiele geven organisatie.

6 Teken een contractuele afspraken die nodig zijn om het proces te voltooien.

Hints

  • Het kan nodig zijn om te werken met een tweede partij tijdens het proces van het opzetten van een mobiele campagne geven. De tweede partij kan worden betrokken bij de contractuele afspraken, financiële steun of de algemene versoepeling van de sign-up proces.