Hoe naar linker rechtvaardigen een lijst met opsommingstekens in Word 2007

Standaard worden de inhoud binnen Word links uitgelijnd, zodat de tekst, afbeeldingen en andere objecten af ​​te stemmen op de linkerrand van een pagina. U kunt links rechtvaardigen een lijst met opsommingstekens voor of nadat deze is toegevoegd, zelfs als andere delen van het document een andere uitlijning. Als u een nieuwe kogel definieert, kunt u de uitlijning veranderen wanneer de kogel en is gemaakt. Op sommige momenten, is de lijst met opsommingstekens niet naar behoren af ​​te stemmen. In dit geval de insprong van de kogels.

instructies

Left Justify opsommingstekens

1 Markeer een bestaande lijst of plaats de invoegpositie waar de kogels zal gaan.

2 Klik op het tabblad "Thuis".

3 Klik op de opdracht "Lijn tekst links" in de "Paragraaf" groep, of klik op het dialoogvenster launcher in de groep van de "Paragraaf" dialoogvenster te openen.

4 Selecteer het tabblad 'Inspringingen en afstand ".

5 Change "Alignment" naar "links" in het hoofdstuk "Algemeen". Klik op 'OK'.

Left Justify gedefinieerde lijst

6 Selecteer het tabblad "Thuis".

7 Ga naar de "Paragraaf" -groep en uitbreiden van het commando "Bullets".

8 Klik op "Nieuwe definiëren Bullet" aan de onderkant van de lijst. De "Nieuwe definiëren Bullet 'dialoogvenster verschijnt.

9 Pluk de kogel teken dat u wilt, "Symbol", "Picture" of "Lettertype te definiëren." U wordt doorverwezen naar de "Nieuwe definiëren Bullet" nadat u het personage aan te passen.

10 Change "Alignment" naar "links" en klik op "OK."

Change Inspringen

11 Selecteer de lijst met opsommingstekens die u wilt opmaken. Om het inspringen op een enkele regel vast te stellen, plaatst u de cursor op die bepaalde lijn.

12 Klik op het tabblad "View". Plaats een vinkje in "Ruler" in de "Show / Hide" groep de liniaal zichtbaar te maken.

13 Ga naar de liniaal en pak de "First Line inspringen" bullet of button "Opknoping inspringen" (tot de kogel zich te positioneren) (om de inhoud binnen de kogel te positioneren) waar u wilt dat de lijst met opsommingstekens te verschijnen.

Hints

  • U kunt ook de insprong veranderen voor een kogel in de "Paragraaf" dialoogvenster onder het tabblad "Spacing streepjes", of door te klikken op de "Inspringing vergroten" of "Inspringing verkleinen" knop in de "Paragraaf" groep.