Hoe maak je een Crackle op een Creative Sound Blaster Fix

Hoe maak je een Crackle op een Creative Sound Blaster Fix


Creative Sound Blaster lijn van geluidskaarten is het verstrekken van pc-gebruikers met audio sinds de eerste versie van de kaart werd uitgebracht in 1989. De kaarten geven meestal een probleemloze werking voor de jaren na de installatie, maar er zijn situaties waarin een Sound Blaster geluidskaart kan het ontwikkelen van een ritselen, een hoorbare intermitterende statisch dat mars de kwaliteit van het geleverde geluid. Als uw Sound Blaster geluidskaart dit geknetter heeft ontwikkeld, kan het meestal worden opgelost door het nemen van een paar stappen voor probleemoplossing.

instructies

1 Actualiseren van de audio-driver voor uw Sound Blaster geluidskaart door een verbinding met de Sound Blaster support website, en het downloaden van de nieuwste stuurprogramma voor uw specifieke geluidskaart en besturingssysteem. Volg de instructies van de fabrikant voor het installeren van de nieuwe drivers en herstart je pc. Test de audio te bepalen of het craquelé is gegaan; zo niet, dan moet je de kaart zelf op te lossen.

2 Controleer de audio-kabelverbindingen tussen de Sound Blaster en uw luidsprekers. De kabels moeten worden aangesloten in een goed tot de basis van de mini-steker goed tegen de geluidskaart. Test de audio om te controleren of het knapperende aanhoudt.

3 Onderzoek elke audio kabel op zichtbare fysieke breuken of rafels in de kabels. Wiggle de mini-stekkers om ervoor te zorgen dat ze veilig in de plug behuizing. Zet de kabel voor een nieuwe als de mini-stekker los. Schakel sprekers uit stekker aan te sluiten om te zien of de ritselen verplaatst van luidspreker naar luidspreker. Als dat zo is, vervang die specifiek luidsprekerkabel aan op de ritselen beëindigen.

4 Schakel de computer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Open uw PC en controleer of de Sound Blaster stevig in de PCI-sleuf wordt geplaatst. Druk op de bovenkant van de kaart stevig in te stellen in de sleuf en dan terug het deksel op uw pc. Steek de stekker in het stopcontact en zet de PC aan. Test de audio voor de resterende craquelé. Als het ritselen aanhoudt, verplaats de geluidskaart.

5 Open de pc-behuizing weer, zorg ervoor dat de stroom uit te schakelen en de stekker uit het stopcontact te voren. Draai de Sound Blaster uit de PCI slot en verhuist naar een andere PCI slot, het verwijderen van het paneel dat blokkeert de achterzijde van de sleuf aan de zaak. Indien mogelijk, laat een lege sleuf tussen de geluidskaart en eventuele andere geïnstalleerde kaarten. Overige bedrijfskosten kaarten in uw pc kan soms interfereren met de Sound Blaster geluidskaart, waardoor de ritselen. Bevestig de kaart in de nieuwe slot en schroef deze op zijn plaats.

6 Verplaats het panel dat de achterzijde van het nieuwe slot geblokkeerd om de oude zaak locatie van de geluidskaart, en schroef het paneel in de zaak naar de oude haven blokkeren om stof in de computer via de open sleuf. Sluit de PC en steek de stekker weer in het stopcontact. Schakel de PC en test voor craquelé. Als het ritselen aanhoudt, dan is het een hardware probleem met de kaart zelf.

7 Neem contact op met Sound Blaster technische ondersteuning. Maak afspraken voor kaart vervangen.

Hints

  • Werk alle systeem drivers voor het uitwisselen van uw kaart voor het geval dat het probleem wordt veroorzaakt door een andere pc-component.