Hoe te Omleidingen Stop in Internet Explorer 8

Hoe te Omleidingen Stop in Internet Explorer 8


Vervelend en ongewenste omleidingen kan snel ruïneren uw Internet Explorer 8 surfervaring. Deze omleidingen nemen u off van de website die u wilt bezoeken en je automatisch naar andere sites die u niet wilt zien. Browser redirects kan worden veroorzaakt door schadelijke virussen of malware op uw computer of door een corrupte add-on. In beide gevallen kan dit probleem worden opgelost met wat onderzoekswerk en het gebruik van de Windows Defender virus scan programma.

instructies

1 Uit te schakelen en te isoleren van uw Internet Explorer 8 add-ons om de corrupte add-on die verantwoordelijk zijn voor de omleidingen te vinden. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Internet Explorer 8. In het pop-up menu, selecteer "Start zonder add-ons."

2 Blader normaal uw gebruikelijke websites. Als u normaal gesproken kunt bladeren, sluit Internet Explorer 8 en opnieuw te openen zoals gewoonlijk. Klik op 'Extra' de optie 'Manage Add-ons "en schakel alle add-ons. Sluit de webbrowser.

3 Isoleer de add-on die wordt veroorzaakt door de omleiding. Open de webbrowser, activeer een add-on en doorzoek uw gebruikelijke websites normaal. Herhaal dit proces totdat u het beschadigde add-on die het probleem veroorzaakt te vinden. Uitschakelen of verwijderen de add-on in kwestie. Als dit het probleem niet oplost, moet u uw computer te scannen met anti-virus software.

4 Sluit alle programma's op uw computer en zet de computer in de "safe mode." Open het menu "Start", klik op de pijl naast "Shut Down" en kies "Restart." Wacht tot de computer af te sluiten en automatisch opnieuw opgestart.

5 Houd "F8" op uw toetsenbord als uw computer opnieuw opgestart. Bij de "Advanced Boot Options" scherm, markeert "Veilige modus met netwerkmogelijkheden" met de pijltjestoetsen en druk op "Enter."

6 Meld u aan bij een Windows-account dat beheerdersrechten heeft. Zodra u zich hebt aangemeld, moet u Windows Defender gebruiken om te scannen en verwijderen van virussen en andere malware.

7 Open het menu "Start", klik op "Configuratiescherm" en selecteer "Windows Defender." Klik op de knop "Scan" naar een zwaai van uw computer te starten. Defender automatisch alle bedreigingen op uw computer te verwijderen.

8 Sluit Windows Defender en start de computer opnieuw op te starten. Log in op uw gewone rekening en opent u Internet Explorer 8. Test de browser en kijk voor alle ongewenste omleidingen door te bladeren uw gebruikelijke websites.