Hoe kan ik converteren van een JPG Passend een cd-doosje?

Om de vaak onredelijke kosten van het inhuren van iemand te ontwerpen en afdrukken CD artwork voor u te voorkomen, kunt u ontwerp uw eigen cd-covers thuis en steek ze in lege gevallen. Standaard compact disc gevallen houden aan zeer specifieke metingen, zolang je de precieze afmetingen te gebruiken, kunt u elke JPEG te zetten in uw volgende persoonlijke album cover en maak zoveel exemplaren als je nodig hebt, er zeker van dat uw ontwerp zal werken met elke zaak.

instructies

1 Open je plaatje met behulp van een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop of Paint Shop Pro. Het programma moet een "gewas" optie en een resizing optie bevatten.

2 Selecteer uw rechthoekige marquee tool. In de lijst van instrumenten, verschijnt als ofwel een vierkant of rechthoek gemaakt van stippellijnen.

3 Maak een vierkant selectiekader rond het gedeelte van de afbeelding die u wilt gebruiken voor uw CD-cover. Doe dit door te klikken op de muis waar u wilt dat de tent om te beginnen, en dan te slepen over het gehele beoogde gebied. Veel programma's zal u toelaten om specifieke afmetingen te behouden met uw tent. Bijvoorbeeld, Photoshop heeft een optie genaamd "vaste verhouding." Om een ​​perfect vierkant te maken, stel gewoon de afmetingen als 1x1.

4 Selecteer de "Crop" optie in je menubalk. Dit zal alles te elimineren buiten uw tent, waardoor u een perfect vierkant geschikt voor een cd-doosje.

5 Wijzig het beeldformaat. Voor een CD-hoesje, wil je de grootte precies 4,75 inches met 4,75 inch met een resolutie van 72 dpi.

Hints

  • Voor de rug van een CD, wijzigt u de afmetingen 4,62 inch (breedte) van 5,87 inch (hoogte).
  • Het gebruik van uw foto-editing software, kunt u verder uw afbeelding kijkje CD-klaar door het toevoegen van titels, artiest info en imaging-effecten. Experimenteren met filters en effecten van het programma en vind de beste look voor uw album.
  • Vergeet niet om uw foto's bijsnijden voordat het veranderen van de grootte, als ze niet al te kijken relatief plein. Door het forceren van rechthoekige afmetingen in vierkante dimensies, zult u uw foto kromtrekken en maken het kijken onaantrekkelijk. Daarom bijsnijden essentieel.