Verbinding maken met pcAnywhere

pcAnywhere is een afstandsbediening software van Symantec. Het is vooral nuttig voor netwerkbeheerders die computers uit hun hoofdlocatie beheren off-site of op afstand. pcAnywhere kan een externe persoon om verbinding te maken en de controle van een andere computer. De netwerkbeheerder is in staat om het bureaublad van de host bekijken en haar acties, met inbegrip van de configuratie, installatie en zelfs rebooten van volledige controle.

instructies

Verbinding maken met een pcAnywhere Host Machine

1 Vanuit het venster Symantec, klikt u op "Nieuw item" en vervolgens op de "Advanced" optie in het menu. Dit opent een configuratie scherm voor de computer waarmee u verbinding wilt maken.

2 Selecteer "TCP / IP" in het protocol selectie, en typ de naam van de machine waarmee u wilt verbinden. Klik op "OK" en pcAnywhere zal een snelkoppeling naar de externe machine te creëren.

3 Dubbelklik op het nieuwe icoon gemaakt om een ​​verbinding te starten. Een wachtwoord scherm zal verschijnen.

4 Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de pcAnywhere-installatie op de host machine. desktop van de gastheer zal verschijnen.

5 Controleer of de verbinding is de gastheer door te controleren of de informatie op de links in het venster. Het linker paneel aan een pcAnywhere-verbinding geeft u het IP, machine naam en het type versleuteling van de computer.

Hints

  • Dit veronderstelt dat een geldige kopie van pcAnywhere op de host en de computer van de klant (beheerder) is geïnstalleerd.