Hoe maak je een Infected IE8 voor Vista opnieuw installeren

Als je Internet Explorer 8 installatie wordt geïnfecteerd door een virus of andere kwaadaardige toepassing, moet u de software te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren op het systeem. Internet Explorer is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem, dus je kunt verwijderen en de software van het Configuratiescherm van Windows te installeren. Het opnieuw installeren van de browser verhelpt eventuele corrupte of beschadigde bestanden.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op de "Een programma verwijderen" link. Een lijst met programma's display. Klik op 'Windows-onderdelen in- of uitschakelen "in het linkerpaneel. Een lijst van Windows-specifieke toepassingen display.

2 Verwijder het vinkje naast de "Internet Explorer 8" label. Klik op "Next" om de software van het systeem te verwijderen. U moet de computer opnieuw opstarten nadat u IE8 te verwijderen, omdat IE8 heeft een aantal systeembestanden geïnstalleerd.

3 Klik op de knop "Start" opnieuw en klik op 'Configuratiescherm'. Klik op "Een programma verwijderen" weer, klik vervolgens op de "Windows-onderdelen in- of uitschakelen." Deze keer, vinkt u het vakje "Internet Explorer 8."

4 Klik op "Next" om de software te installeren. Het duurt enkele minuten om de software te installeren. Start de computer opnieuw om de wijzigingen door te voeren.