Hoe te beginnen een Facebook-campagne

U kunt Facebook gebruiken om een ​​online campagne voor uw oorzaak. Maak een Facebook-pagina voor uw organisatie of veroorzaken aan Facebook-gebruikers bloot te stellen aan uw doel of missie. Een pagina kan een groeiend publiek te genereren. Als de beheerder die de pagina maakt u de weergegeven om uw kijkers te bewerken. events of interessante berichten toe te voegen moedigt je pagina fans om de campagne aan andere Facebook-gebruikers raden.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-startpagina.

2 Klik op het menu "Account" in de kop.

3 Klik op "Help Center" in de lijst.

4 Typ "Hoe kan ik een pagina" in het tekstvak Zoeken. Druk op Enter." Het Help Center zoekresultaten de sectie "Hoe kan ik een pagina aanmaken?"

5 Klik op de "hier" link in de "Hoe kan ik een pagina aanmaken?" sectie. Een webpagina toont voorbeelden, waaronder "Oorzaak of gemeenschap", Entertainment 'en' merk of product. "

6 Klik op de link "Oorzaak of gemeenschap".

7 Typ de naam van de campagne op de pagina naam tekstvak.

8 Klik om een ​​vinkje om het selectievakje voor toe te voegen: "Ik ga akkoord met Facebook Pages voorwaarden." Klik op 'Aan de slag. "

9 Volg de Facebook vraagt ​​om de categorieën in het gedeelte Welkom bewerken en de pagina te voltooien. Voeg een afbeelding om rente te genereren en je vrienden uitnodigen om een ​​bezoek aan de lancering van de Facebook-pagina en uw oorzaak te bevorderen.