Hoe bouw je een kleurenschema

Het bouwen van uw eigen aangepaste kleurenschema's is één van de dingen die Windows leuk om te gebruiken maakt. U kunt uw systeem aanpassen om het even welke kleuren je ooit zou willen (er rekening mee dat Windows XP en oudere besturingssystemen zijn beperkt tot een aantal vooraf gedefinieerde keuzes). Met deze bijna onbegrensde mogelijkheden, kunt u beginnen met het opzetten van uw kleurenschema welke manier u het wilt zijn.

instructies

Hoe bouw je een kleurenschema

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en druk op "persoonlijke voorkeur aanpassen." Het venster "Vormgeving en persoonlijke instellingen" zal openen. In Windows XP, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en druk op "Eigenschappen." Het venster "Eigenschappen voor Beeldscherm" zal openen.

2 Klik op "Windows Kleur en vormgeving", het eerste deel van de top. In Windows XP, opent u het tabblad 'Uiterlijk' en selecteer uw kleurenschema uit de keuzelijst. In Windows XP zal uw kleurenschema opties blauw (standaard) te zijn, olijf groen, en zilver.

3 Begin met het aanpassen van uw kleuren. U kunt kiezen uit vooraf gedefinieerde Windows-kleuren, of u kunt uw systeem volledig aanpassen door te klikken op "Toon kleur mixer" en het mengen van de kleuren zelf. Aan de onderkant van het venster ziet u ook "Open Eigenschappen van klassieke vormgeving voor meer kleuropties." Als u op deze zal u toelaten om een ​​aantal extra vooraf gedefinieerde schema's te kiezen.

4 Klik op 'OK' om uw kleurenschema op te slaan. In Windows XP, klikt u op "Apply" en vervolgens op "OK" om op te slaan.