Hoe de Recording schijf met Nero wijzigen

Nero branden software kunt u dvd's en cd's met audio-, video- gegevens en foto slide branden toont door diverse toepassingen in uw suite. Tijdens het gebruik van de software, kunt u het station dat u branden op als u een nieuw installeert of het verkeerde station is geselecteerd te wijzigen. Het proces is eenvoudig en kan worden uitgevoerd in een versie van de software Nero.

instructies

1 Open het "Nero Start Smart" software.

2 Kies het type schijf dat u wilt branden. Klik op het drop-down menu aan de bovenkant van het scherm en selecteer een "CD" of "DVD."

3 Kies het type project dat u wilt branden op een schijf. De disc drive selectie is hetzelfde voor elk project, dus kies iemand je wilt.

4 Volg de instructies op het scherm voor het maken van de schijf. Importeer de media, geen menu's aan te passen, indien mogelijk, en blijven klik op "Next" totdat u het laatste scherm te bereiken.

5 Plaats de lege media in het gewenste station. Wacht tot uw computer om de schijf te lezen. Als er een pop-up verschijnt, exit uit het bericht en terug te keren naar het Nero-software.

6 Plaats uw muiscursor over het pictogram "Burn To ..." op het laatste scherm om uw project te branden. Kies de opname station dat u wilt branden. Als u kiest voor "Image Recorder," de schijf zal branden als een image-bestand op uw harde schijf in plaats van een disc.

7 Test om te controleren of u over de juiste aandrijving door het plaatsen van uw muis over "Opname-instellingen" en de optie "Test Speed". Verwijder het vinkje bij de optie "Write". Klik op het icoon "Burn" en luister naar ervoor te zorgen dat de juiste opname schijf draait.

8 Controleer de box "Write" en klik op de knop "Burn" om officieel de opname aandrijving veranderd en om het project te branden.

Hints

  • Nero software zal het apparaat u heeft gekozen voor het vorige project herinneren en dat zal de standaard opname-station worden totdat u een ander kiezen.
  • Controleer altijd om ervoor te zorgen dat u de juiste opname drive hebt gekozen voor uw project, zodat u niet een fout in de software.