Hoe Switch Van Mac Mail naar Thunderbird

Thunderbird is een gratis e-mail client beschikbaar van Mozilla, dezelfde organisatie die de Firefox-webbrowser gemaakt. Het instellen van uw e-mail op Thunderbird is heel gemakkelijk, op voorwaarde dat u weet dat uw e-mailinstellingen. Op het moment van publicatie, is er niet een directe manier om opgeslagen e-mails van Mac Mail naar Thunderbird te importeren, maar als je een paar bestanden in de Finder te manipuleren, kunt u uw opgeslagen Mail e-mails naar Thunderbird in slechts een paar minuten te kopiƫren.

instructies

Het installeren van Thunderbird

1 Ga naar de Thunderbird pagina op de mozillamessaging.com website en klik op de "Free Download" knop. Klik op 'Bestand opslaan' en klik op 'OK' in het pop-up venster.

2 Dubbelklik op het "Thunderbird.dmg" bestand. Een nieuw Finder-venster wordt geopend. Sleep de "Thunderbird" bestand in de map "Applications".

3 Dubbelklik op "Thunderbird" in de map Programma's. U wordt gevraagd om het opzetten van een nieuw profiel.

4 Voer uw naam, e-mailadres en paswoord in de velden. Selecteer "IMAP" of "POP3", zoals bepaald door uw e-mail service provider. Klik op "Create Account."

5 Beweeg met uw muis naar de onderkant van het scherm en met de rechtermuisknop op het pictogram van Thunderbird in het Dock. Klik op "Opties" en vervolgens "Houd in Dock."

6 Klik op het pictogram "Mail" en sleep het naar de prullenmand. Met Mac Mail vanuit het Dock verwijderd, is er geen noodzaak om uw account in Mac Mail deactiveren. Het zal veilig in de map 'Programma's zijn Mocht u besluiten om terug te schakelen naar het.

Overdracht van e-mail naar Thunderbird

7 Open Thunderbird en klik met de rechtermuisknop "Lokale mappen." Klik op 'Nieuwe map. " Typ een naam, zoals 'Import, "in de" Name "veld en klik op" OK. " Quit Thunderbird.

8 Open een Finder-venster. Klik op uw gebruikersaccount op de linkerkant van het venster. Klik op "Library", "Mail" en vervolgens op "Mailboxen." Klik met de rechtermuisknop de "Import" bestand en klik op 'Toon pakketinhoud. "

9 Klik met de rechtermuisknop "mbox" bestand en selecteer 'Kopiƫren'. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op "Plakken Item." Klik op de geplakte bestand op het bureaublad, klik er dan een tweede keer om de naam bewerkbaar te maken. Typ "Import", zoals de nieuwe naam en druk op "Enter."

10 Klik op de "Back" knop in het Finder-venster totdat u weer in de map "Library" zijn. Klik op "Thunderbird" en vervolgens "Profiles." Klik op uw profiel naam van de map, "Mail" en vervolgens "Lokale mappen."

11 Sleep de "Importeren" bestand op het bureaublad naar de map "Lokale mappen". Een dialoogvenster wordt geopend. Klik op "Vervangen" om de huidige "Import" bestand te vervangen door die van de desktop.

12 Launch Thunderbird. Klik op de "Importeren" map onder "Lokale mappen." Uw Mac Mail e-mails in deze map.