Algemene informatie over Apple

Algemene informatie over Apple


Apple Inc., is een multinationale consumentenelektronica en computer software bedrijf met hoofdzetel in Californië. Voorheen bekend als Apple Computer Inc., het tijdschrift Fortune uitgeroepen Apple de meest bewonderde bedrijf in de Verenigde Staten in 2008 en 2009.

Geschiedenis

Apple Inc., werd in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Het eerste product, dat werd gebouwd door Wozniak, was de Apple I personal computer.

Kenmerken

Sinds 1976 Apple Inc., heeft geproduceerd populaire desktop en laptop computers en software, maar heeft ook populaire consumentenelektronica-apparaten zoals de iPod, de iPhone en Apple TV vervaardigd.

Grootte

Het bedrijf heeft uitgebreid naar verschillende landen en rechtstreeks werk aan meer dan 35.000 mensen wereldwijd. In 2008 Apple Inc., meldde meer dan 32000000000 $ aan inkomsten.

Identificatie

Apple Inc., is populair door zijn gebruik van zijn van een door de computer gegenereerde logo dat een appel met een hapje ontbreekt en door middel van reclame in tijdschriften en op televisie is voorzien.

overwegingen

Apple Inc., blijft de trouwe klant ondersteuning te ervaren. Het bedrijf blijft aan de top van de lijst als het gaat om het merk en de inkoop van de loyaliteit van haar klanten, meer dan welke andere fabrikant van de computer.